CBS GAVÀ

El CBS Sant Boi campió d’Espanya Sub-19 de Softbol

El CBS Sant Boi campió d’Espanya Sub-19 de Softbol

L’equip santboià s’ha proclamat campió d’Espanya Sub-19 de Softbol desprès de vèncer a la final al Cambre de Galicia per un resultat de 5 a 0.

Les jugadores dirigides per Beatriz Parejo, s’han imposat en tots els partits que han disputat, on destacar que van jugar contra l’Antorcha de València a quarts de final i contra el Projecte S. Gavanenc a la semifinal.

Ha estat un Campionat d’Espanya molt igualat, on tots els equips tenien força potencial. Entre tots ells tenim els 4 participants catalans, tenim al CBS Hèrcules L’H que ha quedat en 10a posició, on es el primer campionat d’Espanya que han disputat moltes joves jugadores de l’equip de l’Hospitalet. En 5a posició ha quedat el CB Viladecans, qui va perdre el partit de quarts de final contra el finalista Cambre de Galicia. El Projecte S. Gavanenc, que ha disputat un gran Campionat ha quedat en 4a posició, disputant-se la 3a plaça contra el Dridma Rivas de Madrid. I finalment destacar al CBS Sant Boi com a campió.

Dins dels premis individuals entregats en aquest Campionat, cal destacar que tots ells van ser per jugadores del CBS Sant Boi, Laia Peláez va ser la millor batejadora, Alicia Rodríguez la millor llançadora i Mireia Criado la millor jugadora del torneig.

Felicitats a totes!!

Cmdycw0WYAEpggHTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?