CBS GAVÀ

El CBS Sant Boi es proclama campió d’Espanya Sub-18 Beisbol

Per segon cop en les últimes 6 edicions, el Club Beisbol Sant Boi s’ha proclamat campió d’Espanya de la categoria Sub-18, torneig que es va disputar a les ciutats de Viladecans i Sant Boi entre els dies 6 i 9 de juliol. En aquesta ocasió han participat un total de 8 equips, entre els que hi podíem trobar tres equips catalans: el campió, el CBS Sant Boi; el segon classificat, el CB Barcelona; i el vuitè, el CB Viladecans.

La primera jornada de competició va començar amb una victoria pel CB Barcelona i derrotes pel CBS Sant Boi, i CB Viladecans però la segona jornada va fer que el Sant Boi guanyes els dos partits, el Barcelona guanyes un partit i perdes l’altre, i el CB Viladecans perdes els dos partits. Això va fer que el Sant Boi i Barcelona avansessin a les semifinals, i Viladecans lluites per la 7ª i 8ª posición.

Ja als encreuaments finals, el CBS Sant Boi, segondel grup A, va enfrontar-se al primer del grup B, els Marlins de Tenerife, on el combinat santboià va guanyar per 16 a 3. En la segona semifinal, el Barcelona, primers classificats del grup A es van enfrontar al Irabia de Pamplona, segon del Grup B, el combinat barceloní va aconseguir passar a la final després de guanyar el seu partit, per 4 a 3.

Per altra banda, el CB Viladecans va caure derrotat pel Miralbueno de Saragossa, i així perdre una plaça de Catalunya al Ct. d’Espanya Sub18 de 2023.

Arribaven a la final el CB Barcelona i el CBS Sant Boi, que a la fase de grups havia vençut el partit el combinat santboià. I en aquesta final el CBS Sant Boi, dirigit per Jose A. Burguillos i Dani Martinez, va aconseguir la victoria per 5 a 3. Izan Rocamora va ser nomenat millor jugador del torneig, i Juan A. Salazar va ser el millor llançador.

Així, una vegada més, un equip català es proclama campió d’Espanya Sub-18, sent així 5 títols dels últims 6 per clubs catalans. Demostrant que el nivell de Catalunya segueix sent ben alt.

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?