CBS GAVÀ

El CBS Sant Boi es proclama campió d’Espanya Sub-19 de Softbol

El CBS Sant Boi es proclama campió d’Espanya Sub-19 de Softbol

El CBS Sant Boi s’ha proclamat campió d’Espanya de softbol Sub-19, desprès de vèncer en la final catalana, per 8 a 0 al CB Viladecans.

La fase de grups arrencava amb tres victòries per part del CBS Sant Boi davant el CBS Barcelona, el CBS Rivas i el Lume BC, lideran així el Grup A, avançant a les semifinals com un dels favorits pel títol, on l’acompanyaria el CBS Rivas, que va vèncer al CBS Barcelona en un partit ajustat, on les barcelonines es complicaven la classificació a les semifinals. En l’altre grup, trobàvem al CB Viladecans que va liderar aquest, sense cap derrota i creuant així a semifinals davant el Rivas, en aqeust grup e lsegon classificat va estar el Dridma Rivas CdD, que va aconseguir victòries davant del Fènix de València i del Projecte-Gavà.

Amb aquests resultats s’arribava a uns encreuaments on ens permetria una final catalana, i així va ser, les santboianes van vèncer per 9 a 0 al Dridma, i les viladecanenques van vèncer per 7 a 5 al Rivas.

Per altra banda el CBS Barcelona va finalitzar 5è classificat desprès de derrotar al CD Fènix de València, i el Projecte-Gavà va finalitzar en 7a posició al guanyar al Lume BC.

L’equip dirigit per Xavier Civit, va derrotar a la novena vialdecanenca, gràcies a una gran actuació de la llançadora Ariadna Cerdà, i d’una ofensiva acertada destacant la mateixa llançadora i a Andrea Izquierdo amb dos hits cadascuna.

 

Els premis individuals del Campionat van tenir ple santboià, i son els següents:

MVP: Alba López (CBS Sant Boi)
Mejor pitcher: Ariadna Cerdà (CBS Sant Boi)
Mejor bateadora: Ariadna Cerdà (CBS Sant Boi)

 

Resultats, estadístiques i classificació:

https://www.rfebs.es/estadisticas/2019/s_sub19/res.php

 

Fotografies de Carles Cerdà

 

71752128_2265638350226149_6964292464056205312_o

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?