CBS GAVÀ

El CBS Sant Boi subcampió del European Cup Women B

El CBS Sant Boi subcampió del European Cup Women B

Gran torneig el disputat per el CBS Sant Boi a Dupnitsa (Bulgària), arribant a la final, la que van perdre per un ajustat 3-2, lluitant per el títol fins l’últim moment del partit, aconseguint així una segona plaça històrica per el club.

11887862_975272852529792_8141842683217201275_nL’equip santboià, dirigit per Xavier Civit, va aconseguir guanyar tots cinc partits de la primera fase, així passant primeres de grup. Tot seguit van jugar un partit contra les segones classificades, l’equip francès de Les Comanches, en el qual qui guanyés passava directament a la final, però van patir una derrota. Per tant, havien de jugar el dia següent a les 10 del matí el partit de repesca contra Princ, l’equip croat, en el que el CBS Sant Boi van guanyar amb un clar 7-0, i així jugar a continuació la gran i esperada final per l’equip, on es trobarien a Les Comanches, equip amb el que havien guanyat un partit i havien perdut un altre.

La final va començar molt bé per l’equip santboià, ja que a la 3ª entrada, van aconseguir anotar dues carreres i ficar-se per davant del marcador. No va ser fins la 6ª entrada que l’equip francès va empatar i seguidament a la 7ª i última entrada, les franceses van anotar la tercera carrera i la del triomf, després de un homerun.

Cal destacar tot l’equip del CBS Sant Boi per el gran campionat, però sobretot cal destacar les jugadores Beatriz Parejo, llançadora del partit de repesca i de la final, i ha sigut la llançadora en aconseguir mes strikeouts en tot el torneig, fent 22 strikeouts en 19 entrades llançades; i també destacar Roser Jonàs, qui ha destacat cada partit a la ofensiva, i ha quedat la millor batejadora del equip.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?