CBS GAVÀ

El CBS Sant Boi toca el cel a Europa

El CBS Sant Boi toca el cel a Europa

El Club de Beisbol i Softbol Sant Boi va proclamar-se campió del Torneig Supercup Sub-10, competició que va disputar-se a Praga, la capital de la República Txeca. El club català, que enguany celebrava la seva quarta participació al torneig, va aconseguir fer-se amb la posició més alta a la classificació, passant per davant de 24 equips d’arreu d’Europa i aconseguint sortir-ne invictes. Malgrat això, no li va ser gens fàcil a l’equip català alçar-se amb la victòria. Amb un total de 10 partits en tan sols 3 dies, tots ells d’un gran nivell tècnic i molta exigència física, van aconseguir vèncer la final, que va arribar fins al quart extra inning.

La final, que va enfrontar al Sant Boi amb un equip nacional, el Hosri Brno, va ser, de tros, el partit més tens del campionat. Tot i que l’equip català va agafar un avantatge de 3 carreres al primer inning, que va durar tot el partit, l’equip txec va empatar-los a la part baixa de l’última entrada. A partir d’allà van començar un total de 4 extra innings, amb les grades plenes a vessar amb els altres 22 equips i el públic assistent. La bona defensa de l’equip santboià i la fermesa al bat els va permetre guanyar el Supercup 2017. Les grans actuacions en tots els partits del Sant Boi van erigir a Toni Cortés com a millor jugador del torneig, amb un nivell altíssim al llarg de la competició.

Els petits del CBS Sant Boi van mostrar un nivell superior al que ja ens tenen acostumats durant tot el torneig, mostrant-se com una potència a nivell europeu. Per aquest torneig, a més, el Sant Boi va comptar amb l’ajuda d’alguns jugadors de fora del club, que també van tenir un paper destacat en el rendiment de l’equip.

Juntament amb la col·laboració dels pares i mares que van acompanyar als jugadors i jugadores fins a Praga i els tècnics que els van dirigir, l’equip santboià va alçar-se com un dels equips forts a Europa, portant el beisbol català i espanyol arreu i mostrant que el nivell aquí no deixa de créixer.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?