CBS GAVÀ

El Ct. d’Espanya de beisbol Sub-15 arriba a Catalunya

El Ct. d’Espanya de beisbol Sub-15 arriba a Catalunya

El dijous 28 de Setembre arrenca la màxima competició a escala nacional pel que fa a la categoria de Sub-15 de beisbol: el campionat d’Espanya. Aquesta competició, que enguany acull a 8 equips d’arreu d’Espanya, tindrà lloc a les ciutats de Barcelona i Viladecans fins al diumenge dia 1 d’Octubre.

El Campionat d’Espanya Sub-15 és una categoria que ja ha quedat constatat que se’ls dóna bé als equips catalans, ja que l’any passat el podi el van monopolitzar els representants de Catalunya. Aquest any, però, a part del CB Viladecans, el CB Barcelona i el CBS Sant Boi, els tres primers classificats de l’última edició, també hi hem de sumar el CBS Gavà, que també competirà pel títol nacional. Amb 4 representants catalans entre ells, els 8 equips es repartiran en dos grups. El grup A enfronta als equips de Barcelona i Sant Boi amb l’Antorcha de València i l’Amaya de Pamplona. Mentrestant, en el grup B hi ha els jugadors de Gavà i Viladecans, juntament amb l’Irabia de Pamplona i el Miralbueno de Saragossa.

Amb aquest panorama els nostres jugadors i tècnics afronten la màxima competició de la categoria Sub-15, jugant a casa i buscant repetir un resultat igual o més bo que el de l’any passat. Durant 4 dies a les ciutats de Barcelona i Viladecans podrem gaudir de 18 partits de molt alt nivell i que, de ben segur, aniran carregats d’emocions i nervis.

http://www.rfebs.es/estadisticas/2017/b_sub15/res.php

 



Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?