CBS GAVÀ

El Sant Boi guanya el títol de la categoria sènior beisbol

El Sant Boi guanya el títol de la categoria sènior beisbol

El CBS Sant Boi es va proclamar campió de la categoria sènior de la Copa Catalunya per primera vegada en els últims tres anys, desbancant al fins aleshores vigent campió, el CB Barcelona Blau, que havia guanyat les dues últimes edicions. Malgrat classificar-se a la quarta posició de la fase regular, el Sant Boi va batre al CBB Blau a la semifinal i al CBB Vermell a la final, per proclamar-se campió de la Copa.

La fase regular, en forma de lligueta, incloïa un total de 8 equips, que van enfrontar-se entre ells al llarg de les set jornades que va durar. Des del principi, dos equips van deixar entreveure que serien els rivals més forts a batre, concretament el CB Barcelona Blau i el CB Viladecans. Malgrat que en el duel que els va enfrontar el Blau va derrotar per una gran diferència al Viladecans, aquest va mostrar-se molt sòlid al llarg de la lligueta, sense concedir cap altra derrota. Per la seva banda, el Barcelona Blau va perdre el derbi entre els dos equips del CBB, per un ajustat resultat de 10 a 9. Per darrere dels primers classificats, el Vermell va firmar un registre molt bo, amb només dues derrotes. Finalment, tancant els quatre primers classificats, el CBS Sant Boi, que acumulava tres derrotes, concretament, contra els tres primers classificats. Així, els encreuaments finals van quedar definits en un duel entre el CB Barcelona Blau i el CBS Sant Boi per una banda, i entre el CB Viladecans i el CB Barcelona Vermell per l’altra.

Malgrat el domini i la força que van mostrar els dos primers classificats en la fase regular, la sorpresa va arribar a les semifinals. Tot i que, tant el Viladecans i el Blau jugaven a casa, no van poder batre al tercer i quart classificat respectivament. En la primera semifinal, el Sant Boi va neutralitzar al Blau, que no va poder desplegar la seva potència ofensiva gràcies a la bona feina del visitant, que va agafar la capdavantera a la primera entrada del partit i no la va deixar anar fins al final d’aquest, que va acabar amb un resultat al marcador de 5 carreres a 8. Pel que fa a l’altra semifinal, el Vermell va aconseguir batre al Viladecans a casa seu. El partit va estar marcat per la força al bat d’ambdós equips, que van aconseguir anotar moltes carreres. Malgrat això, una entrada de 8 carreres anotades va catapultar al Vermell cap a la victòria, que es va imposar per 12 carreres a 8.

Amb els dos equips que més forts es van mostrar a la fase regular fora, la final va quedar definida en un partit entre el Vermell i el Sant Boi, que va tenir lloc a Montjuïc. El duel va venir marcat pel bon inici dels dos llançadors, que van mantenir el marcador a 0 fins a la cinquena entrada, quan es va destapar la llauna. A partir d’aquesta entrada, el Sant Boi va agafar la iniciativa, anotant més carreres que el Vermell gràcies a la seva ofensiva. Finalment, el partit el va guanyar el CBS Sant Boi per 9 carreres a 4, proclamant-se, així, campió de la Copa Catalunya Sènior 2017, i sumant el seu sisè títol en aquesta competició. La classificació final va ser: CBS Sant Boi, CB Barcelona Vermell, CB Barcelona Blau, CB Viladecans, CB Viladecans Old Stars, CBS Hèrcules, CBS Barcino i CBS Gavà.

La categoria sènior tanca la copa d’enguany, on han destacat, sobretot, dos noms: Sant Boi i Barcelona, clubs que han acaparat un total de 10 títols dels 11 possibles. Com ja ens té acostumats aquesta competició, ha vingut plena de bon nivell de beisbol i softbol fins a l’últim moment, on el Sant Boi ha passat de quedar quart en la fase regular a vèncer el vigent campió i guanyar el títol.

Link web de resultats, estadístiques i classificació:

http://www.fcbs.cat/campionat/2017/b_dh_copa/res.phpTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?