CBS GAVÀ

El Sant Boi s’endú el quart trofeu en aquesta copa

El Sant Boi s’endú el quart trofeu en aquesta copa

0ae6c616-0af6-4f72-a869-87b34d2184ebLa Copa Catalunya que s’ha anotat el CBS Sant Boi ha estat meritòria. Ara per ara, el nombre de trofeus que ha aconseguit en aquesta competició ja puja fins a 4, gràcies a la victòria de l’equip Sub-18 aquest mateix cap de setmana. A més, amb aquesta victòria, el Sant Boi es postula, un any més, com el club que més trofeus suma en la Copa Catalunya.

 

La categoria que li quedava pendent per guanyar era la Sub-18, en la qual ja estava classificat per la final, però en la qual tenia competència directa. Enguany, en aquesta categoria han participat un total de 4 equips: el Sant Boi, el Viladecans, l’Hèrcules i el Barcelona. Malgrat ser pocs equips, al llarg d’aquesta competició s’han disputat un total de 15 partits. Al finalitzar la fase regular, els equips que encapçalaven la taula eren el Sant Boi i el Barcelona, amb 5 victòries i 1 derrota cada un. Tot i això, l’equip que es va endur la bonificació de jugar a casa la final va ser l’equip santboià, a causa de la diferència de carreres.

 

Un cop ja arribats a les semifinals, cap dels dos líders va fallar. El Barcelona es va imposar per 8 a 2 al Viladecans, mentre que el Sant Boi va aixafar l’Hèrcules, amb un 14 a 2 al marcador. Amb aquests resultats, la final va quedar definida com l’enfrontament que ja s’esperava, entre el Sant Boi i el Barcelona. Finalment, va ser el CBS Sant Boi qui va aconseguir revalidar el títol que va aconseguir la temporada passada, amb un resultat final de 8 a 2 al marcador, amb un molt bon partit d’Èric Asensio al monticle, que va mantenir l’ofensiva barcelonina a 0 fins a la novena entrada.

 

Així, el Sant Boi s’adjudica el seu tercer títol de la temporada, i, a falta de definir qui ha estat el guanyador a la categoria Sub-10, és l’equip que més trofeus acumula aquesta copa. Finalment, la taula de classificació va quedar amb el Sant Boi al calaix més alt del podi, el Barcelona en la segona posició, el Viladecans en la tercera i, fora del podi, l’Hèrcules d’Hospitalet.

 

Resultats, classificació i estadístiquesTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?