CBS GAVÀ

El secretari general de l’Esport felicita els èxits de les seleccions catalanes de beisbol base abans d’afrontar el repte de la Little League Europe-Africa

El secretari general de l’Esport felicita els èxits de les seleccions catalanes de beisbol base abans d’afrontar el repte de la Little League Europe-Africa

Nota de premsa: Secretaría General de l’Esport

Fotografíes: Jordi Estuch

El secretari general de l’Esport, Ivan Tibau, ha rebut avui, al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet,foto1 de Barcelona, les seleccions catalanes infantil i cadet de beisbol que s’han classificat per primera vegada per disputar els prestigiosos tornejos Little League Europe-Africa el proper mes de juliol, on representaran Catalunya a nivell internacional.

Els equips Infantil/Little League i Cadet/Senior League competiran en aquests esdeveniments internacionals en representació de l’Estat després de proclamar-se campions a finals de maig del Torneig Little League España, que es va celebrar a Sant Boi de Llobregat tenint com a rivals els combinats de Madrid i Navarra.

A la Little League Europe-Africa, les seleccions catalanes es trobaran amb altres combinats territorials de diferents països dels dos continents. Els infantils jugaran el torneig a Kutno (Polònia) els pròxims 14 al 21 de juliol, mentre que els jugadors cadet ho faran a Novara (Itàlia) del 6 al 12 de juliol. El guanyador en cada categoria tindrà com a premi una estada d’una setmana als Estats Units per participar en les World Series Little League, “la millor competició del món en aquestes categories”, segons ha explicat Jordi Vallès, president de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol, després del “gran èxit” que va significar guanyar el torneig estatal.

cce“Confiem en els tècnics i els jugadors per complir amb aquest objectiu, que significaria pujar el nivell del beisbol català i donar-lo a conèixer al món”, ha afegit, a la vegada que recordava la llarga trajectòria de la federació catalana,  la més antiga d’Europa en aquest esport (va néixer el 1929). Per la seva banda, el tècnic Oscar Román ha afirmat que pels jugadors “és un orgull representar Catalunya” en aquestes competicions, sent “un dels millors 12 conjunts d’Europa i Àfrica”, i que intentaran deixar el nom del país al més amunt possible.

Envoltat dels més de 30 joves jugadors integrants de les dues seleccions i el cos tècnic, el secretari general de l’Esport els ha desitjat molta sort en sengles competicions a Itàlia i Polònia, i ha refermat la validesa del model esportiu català, “representat amb aquests dos conjunts. El treball de la federació, els clubs i les famílies és el gran èxit de l’esport català. Perquè tots junts som conscients de la importància de l’esport en el creixement dels joves i en la seva formació en els valors del compromís, la disciplina i la solidaritat”.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?