CBS GAVÀ

El Sub-10 dóna el primer títol de la lliga d’enguany al CBS Gavà

El Sub-10 dóna el primer títol de la lliga d’enguany al CBS Gavà

El CBS Gavà s’apunta a la llista de campions de la Lliga Catalana, concretament després de guanyar la categoria Sub-10. La competició, que enguany comptava amb 5 equips, el CBS Gavà, el CBS Sant Boi, el CB Viladecans, l’Hèrcules l’H i el CB Barcelona, ha resultat molt equilibrada i disputada. Després de la temporada regular, on el Gavà s’ha mostrat superior, només cedint 2 derrotes dels 12 partits disputats, aquest es va classificar directament per la final dels Play Off.

Per darrere del líder, el Sant Boi i el Viladecans estaven empatats pel que fa a les victòries i derrotes, amb 6 de cada. Per obtenir el pas a la final, on els esperava el CBS Gavà, tots els equips van trobar-se en els encreuaments finals, on van sortir-ne guanyadors el Sant Boi i l’Hèrcules, que van enfrontar-se entre ells per obtenir el pas directe a la final. Amb una victòria per 13 a 5, el CBS Sant Boi va aconseguir el pas a la final. Malgrat això, no va ser capaç de batre al Gavà, que va derrotar-los per 13 carreres a 6, proclamant-se, així, campions de la Lliga Catalana de categoria Sub-10.

Amb aquest resultat, la categoria més jove que es juga a la Lliga Catalana arriba a la seva fi, donant a un dels equips que encara no acumulaven cap títol enguany el privilegi de ser el vigent campió i l’equip a batre de cara a la Copa Catalunya i a la lliga que ve.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?