CBS GAVÀ

El Torneig 4 Estrellas & Pedro García, un èxit total

El Torneig 4 Estrellas & Pedro García, un èxit total

Com cada any, el torneig organitzar pel CBS Sant Boi en honor a Pedro García i a les 4 Estrellas, ha estat un èxit rotund en participació i en nivell de beisbol. Amb un ambient familiar, festiu i, per sobre de tot, amb molt bon beisbol, el Torneig Pedro García & 4 Estrellas ha omplert el cap de setmana del divendres 27 al diumenge 29 d’Octubre amb un total de 27 partits. Amb un total de 10 equips d’arreu de Catalunya, Espanya i Europa, s’ha pogut veure el més alt nivell de la categoria Sub-12 que es pot apreciar al continent.

Repartits en dos grups, el vermell i el blau, els equips van començar els enfrontaments el mateix divendres pel migdia, amb dos partits pràcticament internacionals, entre els Pirates d’Amsterdam i l’Acadèmia de la República Txeca per una banda, on va guanyar el representant txec per un contundent 0 a 9, i amb el partit entre la Selecció d’Aragó i la Selecció Sub-11 de la República Txeca, que va finalitzar amb victòria dels espanyols per 3 carreres a 2. Aquests dos partits van donar el tret de sortida al torneig, que abans de la cerimònia d’inauguració a les set i mitja del vespre ja havia acollit 8 enfrontaments en els 2 camps habilitats. Al llarg del dissabte van seguir els partits entre els equips dins dels dos grups, on van començar a despuntar 2 conjunts. Concretament, dins del grup vermell, el CB Barcelona no va conèixer la derrota durant la fase de grups, com tampoc la va conèixer l’Acadèmia de la República Txeca, aquesta dins del grup blau. Acompanyant a aquests dos, apareixien els segons classificats que buscaven batre als primers: la Selecció d’Aragó i els Pirates d’Amsterdam, que van perfilar les semifinals.

També va ser el mateix dissabte quan va tocar el torn de les proves d’habilitats personals, que incloïen un test d’infield, un Home Run Derby, un test de velocitat corrent i, finalment, un test de velocitat per als llançadors. La majoria dels trofeus, concretament els de l’infield, el corredor més ràpid i el llançador amb més velocitat, van anar a parar a l’Acadèmia de la República Txeca, on van destacar Kristof Lukavsky com el jugador més ràpid del torneig i Filip Votova com el llançador que més fort tirava. Per contra, el CB Barcelona va aconseguir prendre un trofeu als txecs, concretament el Home Run Derby, que va guanyar Elvinyer López, que va acumular 3 home run.

Ja a la fase final del campionat, els equips que s’havien mostrat imbatibles durant la fase de grups van seguir amb la seva força. Tant el CBB com l’Acadèmia Txeca van vèncer als seus rivals i es van plantar a la final, on un d’ells coneixeria la derrota per primera vegada, mentre l’altre sortiria imbatut del torneig. Mentrestant, els altres 3 representants catalans, el CBS Sant Boi, el CB Viladecans i el CBS Santboians lluitaven per la cinquena i la setena posició respectivament. Finalment, va arribar el torn de l’enfrontament que definiria a un campió. Malgrat que l’Acadèmia Txeca va arrasar amb tot el que se li va posar davant, no va poder superar al Club Beisbol Barcelona, que va imposar-se per 7 carreres a 2, guanyant, així, el torneig i restant imbatuts. Amb aquest resultat, el Torneig Pedro García & 4 Estrellas arribava a la seva fi. La classificació final dels 10 equips va ser la següent: CB Barcelona, Acadèmia de la República Txeca, Pirates d’Amsterdam, Selecció d’Aragó, CBS Sant Boi, USSSA Europe, CB Viladecans, CBS Santboians, Pôle de Montpeller i la Selecció Sub-11 de la República Txeca.

Un any més, el CBS Sant Boi ha rendit homenatge a Pedro García i a les seves 4 Estrellas de la millor manera que es podia: organitzant un torneig d’ambient familiar, internacional i de molt alt nivell perquè nens de tot Europa puguin gaudir jugant a beisbol.

22851908_917310425097885_6683130524192390100_n

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?