CBS GAVÀ

Els Astros de València campions de la Copa del Rei 2021

El cap de setmana del 24 i 25 de Juliol es va disputar la Copa del Rei a la ciutat de Viladecans, una fita que no passava des de 2005. El CB Viladecans va arribar a la Copa del Rei després de classificar-se tercer aquesta temporada en la lliga regular, la seva millor classificació en els últims 18 anys en el campionat.

Els partits disputats el dissabte, les semifinals; a les 11.00 h Astros València contra San Inazio Beisbol (5-0) i a les 18.30 h Tenerife Marlins Puerto de la Cruz contra el CB Viladecans (13-1), quedant així desqualificats San Inazio Beisbol  i CB Viladecans. Aquest últim, elclub català, és l’equip amb més títols de Copa del Rei (19), molt per davant de Tenerife i Sant Boi (amb 6), encara que l’última vegada que va guanyar la Copa del Rei va ser en 2000 (quan va aconseguir el seu 19è titulo consecutiu).

La final es va disputar diumenge a les 11.00 h entre Tenerife Marlins Puerto de la Cruz i Astros València, el resultat va estar 4 a 9, proclamant guanyador a l’equip valencià.

A l’entrega de premis van ser presents, Carles Ruiz, alcalde de Viladecans, Joan Rodríguez, president del CB Viladecans, Richard Calle, 3r tinent d’alcalde de Planificació Territorial i d’Esports, Emy Cano, regidora de Foment de l’Esport Femení, Francisco Chacón, regidor d’Innovació Esportiva, Jesús M. Lisarri, president de la RFEBS, i Jordi Vallès, president de la FCBS.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?