CBS GAVÀ

Els equips de softbol catalans, apunt per la lliga

Els equips de softbol catalans, apunt per la lliga

Els equips catalans que competiran enguany a la Lliga Nacional de Softbol de Divisió d’Honor, estan apunt per donar guerra. Després dels bons resultats de l’any anterior, els 3 equips catalans, el CBS Sant Boi, el CB Viladecans i el Projecte Softball Gavanenc, han dut a terme una sèrie de partits entre ells per posar-se a prova. Aquest ha estat el Campionat de Catalunya Sènior DH de Softbol, que ha servit als equips per comparar-se amb els altres representants catalans i veure en quin estat de forma es troben de cara a l’inici de la competició el 12 de Març. Pel que fa als resultats d’aquesta, el CBS Sant Boi ha aconseguit imposar-se en els primers 4 partits disputats i s’ha endut la sèrie per davant del Viladecans, segon classificat amb dues victòries, i del Projecte.

13217060_10208611103622375_7508666508388926951_oEnguany, els 3 equips catalans han patit una sèrie de canvis en els seus ròsters, amb canvis d’equip d’algunes jugadores i la incorporació d’altres. Concretament, equips com el CBS Sant Boi, s’han reforçat amb jugadores com Roser Jonàs o Alba Puig, provinents del Projecte Gavanenc. També han incorporat a Pamela Clark, la jugadora argentina provinent del Pilar Softball Club, i patiran la baixa de Teresa Sanjuan, que s’ha retirat aquest any. El CB Viladecans, per la seva part, no comptarà amb Coraima A. Leon per aquesta temporada, però tindrà 3 noves jugadores, Yarianny Pernalete, una jove llançadora provinent de Veneçuela, i Stephanie Oshiro, infield de la Selecció de Perú. Finalment, el Projecte Softball Gavanenc, a part de les baixes de Jonàs i Puig, que actualment militen al Sant Boi, també s’hi sumen Nicole Manresa i Yolanda Zurriaga. Tot i les baixes, son 4 el nombres d’incorporacions per aquesta temporada 2017, Laia García, llançadora catalana, i Fiorella Ramos i Daniela Osaki, infield i receptora, i jugadores de la Selecció Perú, i Jomarie Martínez, llançadora de la selecció de Puerto Rico.

Amb tots aquests canvis dins les seves files, els equips catalans tornaran a lluitar contra els 7 equips que, juntament amb ells, formen la Lliga Nacional. Toparan amb durs rivals, com l’Atlético de San Sebastián, vigent campió, o el Fènix de València, que va empatar amb el Sant Boi l’any passat amb 11 victòries i 5 derrotes. A més, aquest any també comptarem amb la presència d’un nou equip a la lliga: el CBS Cambre. Finalment, pel que fa a competicions internacionals, aquest any el CBS Sant Boi també diputarà la European Cup Women, possibilitat que es van guanyar al esdevenir campiones de la Copa de la Reina l’any passat passant per davant de l’Atlético de San Sebastián.

Per tant, aquest any 2017 pinta bé i entra amb força pels nostres equips catalans a la Lliga Nacional de Softbol de Divisió d’Honor, competició on lluitaran per millorar, si cap, els resultats de l’any anterior o fins i tot millorar-los.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?