CBS GAVÀ

Eric Segura nou Director Tècnic de la FCBS

Eric Segura nou Director Tècnic de la FCBS

FullSizeRenderLa Federació Catalana comptarà amb els serveis d’Eric Segura com a responsable de l’Àrea Tècnica i Esportiva, per seguir endavant el projecte ambiciós que la Junta Directiva vol que es dugui a terme a mig i llarg plaç, seguint el treball de competicions catalanes, enfortint-les per a fer que els equips catalans segueixin estant al capdavant als campionats estatals, seguir amb el bon treball de les Seleccions Catalanes amb el repte de mantenir equips competitius per al programa Little League i fer que els propers passos de l’Academia de Beisbol de la FCBS segueixi aportant jugadors a les activitats de Major League Baseball Europa i a les Seleccions Estatals.

Segura, ha estat jugador i tècnic de categories inferiors del CB Viladecans des de ben petit, passant per totes les categories i arribant a jugar la Lliga Nacional fins l’any 2011. A partir de la temporada 2012 va canviar de club i va seguir al CB Barcelona, on actualment es el receptor titular de l’equip de Divisió d’Honor. A nivell català Eric ha jugat a totes les categories de la Selecció Catalana, començant per la infantil, passant per la cadet, seguint a la juvenil i Sots-21 i arribant a l’absoluta.

IMG_6166A nivell internacional la seva trajectòria ha estat la següent: el primer europeu va ser l’any 2006 en categoria cadet, l’any següent ho va fer amb el juvenil a Holanda, aquell mateix any va anar amb l’Acadèmia MLB europea a Tirrenia/Itàlia. El 2008 es va proclamar Campió d’Europa Sots-21 a Pamplona i el 2009 va disputar l’Europeu juvenil a Alemanya.

Eric, es un amant del beisbol i el softbol i vol estar al servei dels clubs per ajudar a millorar l’organització i seguir un treball d’anys per fer més gran el beisbol i softbol català.

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?