CBS GAVÀ

Escrit de suport a la Secció de Beisbol del FC Barcelona

Escrit de suport a la Secció de Beisbol del FC Barcelona

Des de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol es vol transmetre el suport directe a la Secció de Beisbol del FC Barcelona.

La Federació Catalana entén que les decisions de qualsevol dels clubs afiliats a aquesta institució han de ser acceptades i respectades en l’àmbit privat, però en aquesta ocasió i amb les noticies referents a la desaparició de la Secció de Beisbol del FC Barcelona, no podem compartir una decisió que perjudica directament al nostre esport.

El F.C.Barcelona es una entitat que actualment està a l’èlit del beisbol català, estatal i europeu. La seva participació en totes les categories federades el fa necessari per la competició i la promoció d’aquest esport.

Una determinació com la que ha pres el F.C.Barcelona podria tenir un impacte molt negatiu i les conseqüències passarien a ser imprevisibles i poc encoratjadores.

Des de l’any 1931 el beisbol passa a formar part de la família blaugrana, la història d’aquest esport deixa un palmarès més que envejable pel que fa a la trajectòria dels culers, amb Campionats Europeus (6 participacions, 3 vegades Campió 1975, 2007 i 2008). En Competicions Estatals, essent un dels clubs catalans més representatius de la última dècada i amb l’obtenció de bons resultats. Molt participatiu en els Campionats de Catalunya de totes les categories amb la consecució de més de 50 títols i un número elevat en esportistes, tècnics i delegats representants a les Seleccions Catalanes i Estatals.

Des d’aquest escrit es vol demanar que es reconsideri per part de la Junta Directiva del Club encapçalada pel seu President, el Sr.Alexandre Rosell i Feliu la decisió presa d’eliminar aquesta secció de forma radical i demanar que es mantingui l’activitat d’aquest esport en les mateixes condicions que les altres modalitat amateurs, que podran
continuar amb l’esport que han triat i defensar els colors blaugrana que amb seguretat han somiat defendre com qualsevol esportista professional.

També la Federació Catalan de Beisbol i Softbol dóna suport a totes les seccions no professionals i als esportistes i famílies que entrenen, juguen i participen portant els valors del club a tots els estadis, pavellons i camps del mon esportiu.

La FCBS ha enviat una carta al President del FC Barcelona fent petició de reconsideració d’aquesta decisió.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?