CBS GAVÀ

Espanya Juvenil es complica el passe a quarts de final

Espanya Juvenil es complica el passe a quarts de final

L’equip dirigit per Miguel Erroz, va perdre ahir al vespre el partit contra l’equip de França per un ajustat 5 a 6 i es complica passar a quarts de final, doncs haurà de vèncer els dos compromisos importants, el d’aquesta tarda contra la República Txeca i demà contra la poderosa Holanda. La novena espanyola compta amb una bona participació de catalans, tot i que fins ara no han estat gaire encertats i s’espera que aquests dos partits tant importants hi tinguin un protagonisme destacat.

Espanya 8 – 5 Lituania

Ja en el primer partit contra la dèbil Lituania, els nervis van traïr a l’equip que va vèncer per un ajustat marcador amb una destacable feblesa defensiva per part de l’equip de l’est d’europa que en total van llançar fins a 17 bases per boles i també poc efectiu el bateig dels espanyols amb tant sols 5 carreres impulsades i tot l’equip titular rebent un “ponche” cadascún.

Catalans que van participar: Ramon Varela CF, Marlon Baeza 3B, Eric Paez P (relleu), Lluis Bedia 1B, Manuel Diaz SS, Marc Juaneda C, Arturo García RF.

Veure estadístiques partit. / Fotos del partit

França 6 – 5 Espanya

Els errors defensius de la 2ª fins a la 5ª entrada van ser aprofitats pels francesos que tot i no ser gaire efectius van jugar millor les seves cartes.

Catalans que van participar: Ramon Varela CF, Marlon Baeza 3B, Lluis Bedia 1B, Manuel Diaz SS, Arturo García RF.

Veure estadístiques partit / Fotos del partitTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?