CBS GAVÀ

Éxit de participació al 2n Torneig Softbol Sala Indoor de Catalunya

Éxit de participació al 2n Torneig Softbol Sala Indoor de Catalunya

Ahir diumenge es va viure una gran jornada de softbol sala al Poliesportiu La Parellada de Sant Boi de Llobregat.
Durant tot el matí els equips de categoria Mini de Gavà, Ampa Garrofer Viladecans, Projecte Softball i Sant Boi van jugar tots contra tots en bons partits on van veure’s grans jugades protagonitzades per nenes de 5 a 12 anys. Al migdia totes les nascudes entre els anys 2000 i 2006 van participar a la “Gimcana” amb elements relacionats amb el softbol i que va ser molt divertida i en la que tots hi van ser protagonistes!
Seguit es va realitzar el partit de l’amistat amb jugadores nascudes entre l’any 1997 i 1999 i que va servir per poder veure un partit de nivell amb llançadores que fins ara nomes havien pogut jugar en el format de llançament dels tècnics o que fins ara han estat veient llançadors de beisbol, bon partit amb bons detalls. Desprès es va procedir a l’entrega de diplomes i un obsequi a cada participant per part de la Federació Catalana i que va comptar amb la presència de la Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sant Boi i el President del CBS Sant Boi el Sr.Avelino Vazquez.
A la tarda va ser el moment de la categoria Rookie amb pa participació dels 4 equips, Projecte Softball, Sant Boi, Viladecans Blackfeel i Viladecans Yefeel. Exit de participació i sobretot de bons partits, tots ajustats i amb un nivell de softbol que donarà molts fruits en breu. Al final es va fer entrega de diplomes i obsequis a mans de Monica Garcia tècnica del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Sant Boi.
Des d’aquest escrit volem agraïr a tots els familiars i membres de clubs haver-nos acompanyat i animat com sempre a més també volem fer constar el bon funcionament organitzatiu gràcies al grup humà i a la voluntat de molts.

20111205-182220.jpgTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?