CBS GAVÀ

Èxit total del 6è Torneig Masters & Slowpitch amb 17 equips participants

Finalitza la sena edició del Torneig Masters & Slowpitch de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol, amb un format de tres jornades per concentració , dividit en dues categories, Slowpitch i Sènior Masters, i on la finalitat ha estat promoure l’hàbit esportiu entre els majors de 18 anys i que han deixat de practicar el beisbol o softbol, o bé que volen provar per primera vegada o retornar batre, llançar o atrapar la pilota.
El torneig va iniciar el divendres 3 de setembre als camps de Viladecans, Sant Boi i Can Torelló (Gavà) i va finalitzar el diumenge 5 d’Octubre, disputant-se les dues finals al Camp Municipal de Softbol de Viladecans.
La participació ha vingut en la majoria dels casos de la mà dels clubs afiliats a la FCBS on finalment han participat 6 equips a la categoria d’Slowpitch. I 11 equips en la categoria Sènior Masters. Agrair la participació de Swiss Toros (Suïssa), SC Igualada i Wolves del Vallès, equips participants que no participen en les competicions oficials de la FCBS.

Aquests equips formats per veterans, familiars i amics del beisbol i softbol català, han jugat un total de 46 partits de 60 minuts, repartits entre les tress jornades i on els vencedors han sigut els Swiss Toros, en la categoria Slowpitch i els CBS Barcino Rookies en Sènior Masters.
El torneig ha estat un èxit de participació i on no solament han gaudit els participants de tres dies d’esport i diversió, si no que també alguns dels més petits han vist com els seus pares, mares, avis, àvies, germans i germanes, han jugat a un esport que ells coneixen molt bé.

 

Resultats i classificació Slowpitch:

http://www.fcbs.cat/campionat/2021/t_slow_masters/res.php

Resultats i classificació Sènior Masters:

http://www.fcbs.cat/campionat/2021/t_slow_masters/resm.php

 

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?