CBS GAVÀ

Èxit total en la 28ª edició del Torneig de Gavà

Èxit total en la 28ª edició del Torneig de Gavà

Com ja és una tradició en els beisbol i softbol català, la XXVIII edició del Torneig de Gavà va resultar amb un èxit rotund, amb participants tant catalans com estrangers. En aquesta ocasió, el campionat ha comptat amb dues categories: Sub-11 i Sub-14, i ha acumulat un total de 14 equips lluitant pel títol del campionat, que han quedat tots a casa, concretament els dos a Sant Boi.

En la categoria més petita, la Sub-11, han participat al torneig 6 equips, 3 d’ells de fora de Catalunya. En aquesta ocasió, la categoria Sub-11 ha seguit un format de tipus lliga, on l’equip amb menys derrotes es proclamava campió. Com en la categoria gran, el domini del torneig ha estat en mans del CBS Sant Boi, que no ha cedit en cap dels enfrontaments. Per darrere seu, amb tan sols una derrota, han quedat els Jabatos de Huesca. Finalment, la classificació final, després d’un total de 15 partits, va ser: CBS Sant Boi, CB Jabatos de Huesca, CBS Pitchers de Pineuilh, CB Viladecans, CBS Gavà i CBS Angels de Périgueux. Els títols individuals del torneig van sortir de l’equip campió, que a part de la copa va acumular el premi al millor batejador, aconseguit per Izan Rocamora, i també el del millor jugador, en aquest cas jugadora, del torneig, per Núria Bordanova.

Pel que fa a la categoria Sub-14, hi ha hagut un total de 8 participants, la meitat d’ells catalans, mentre que l’altra meitat estava formada per representants francesos. L’equip que més fort es va mostrar al llarg de tota la competició va ser el CBS Sant Boi, que va dominar amb mà de ferro tots els partits, sense perdre’n cap. Darrere seu, els jugadors locals, van intentar plantar cara als santboians, però no van poder amb ells a la final, quedant subcampions amb una sola derrota. Després de 20 partits repartits entre 3 dies, la classificació final va ser la següent: CBS Sant Boi, CBS Gavà, BS Bretagne, CBS Pitcher’s de Pineuilh, CB Viladecans, CBS Angels de Périgueux, CS Alouettes de Forcelais i BC Manresa Drac’s. El títol de millor jugador del torneig també va anar a parar a Sant Boi, a mans de Hugo León, com també va anar-hi el títol de millor batejador, aquest per a Mario Herrera. Com a millor llançador del torneig va ser designat Rowan Barbosa, del BS Bretagne.

Amb aquestes classificacions conclou la 28ª edició del Torneig de Gavà, un dels tornejos més reconeguts a nivell català, que sempre compta amb presència d’equips estrangers, cosa que dona molt més nivell a la competició. Com ja és una costum des de la primera edició que es va celebrar del torneig, ha estat un èxit gràcies a la bona organització i planificació a càrrec dels voluntaris i col·laboradors del CBS Gavà, que ja coneixen a la perfecció com organitzar un torneig exitós.

Fotografia de Francesc Xavier Sabate

Video Gavà Televisió

http://www.gavatv.cat/estem-de-festa/capitol/xxviii-torneig-de-beisbol?platform=hootsuiteTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?