CBS GAVÀ

Fase Final Copa Catalunya (I)

Fase Final Copa Catalunya (I)

Aquest cap de setmana es juguen 3 fases finals de la Copa Catalunya: les dues categories de Softbol (cadet i sènior) i el primer encreuament de la categoria Senior Beisbol. També es juguen aquest cap de setmana els partits finals de la categoria Aleví, en que s’acabarà de decidir el campió (actualment el primer classificat, i més proper a endur-se el títol, es el Sant Boi Goofies). A les categories Infantil i Sub16 es jugaran els partits finals de la lliga regular, per tal d’acabar de decidir el ordre dels equips en els encreuaments.

Cadet Softbol:

Dissabte a partir de les 14h es podrà disfrutar al camp de beisbol de Sant Boi de les finals d’aquesta categoria. A les dues es juga el primer encreuament: Sant Boi-Hèrcules per una banda, i Viladecans-Projecte per l’altra. Els equips perdedors d’aquest primer partit jugaran per la tercera i quarta plaça, mentre que els guanyadors jugaran la final. Ambdós partits es jugaran a les 16h.

Durant els partits es farà la gravació de l’UFEC XICS de Softbol per tal d’ajudar a la promoció d’aquest esport que cada cop està agafant més força.

Senior Softbol:

La fase final d’aquesta categoria es jugarà diumenge al camp de Can Torelló, a Gavà. En aquest cas hi haurà tant sols dos partits, donat que eren tres els equips que participaren en la Copa Catalunya. El primer partit que es jugarà serà el segón contra el tercer classificats, que son Viladecans i Projecte. El guanyador d’aquest primer partit, que es jugarà a les 10h, s’enfrontarà a les 12:30h al primer classificat de la lliga regular: el Sant Boi.

Senior Beisbol:

En aquest cas, tant sols es juga el primer partit dels “play-offs”, que enfronten el primer contra el quart classificats i el segon contra el tercer. Així doncs, hi ha dos partits programats per diumenge: Barcelona Blau-Manresa Drac’s a les 12h a Montjuic, i Sant Boi-Hèrcules a les 10h a Sant Boi. Els guanyadors d’aquests partits s’enfrontaran la setmana vinent en el que serà la final de la Copa Catalunya Senior Beisbol.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?