CBS GAVÀ

Festa del beisbol i softbol català a Sant Boi

La sala d’actes de Can Massallera (Sant Boi de Llobregat) ha acollit la setena edició de la Gala de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol.

La Federació Catalana de Beisbol i Softbol ha reconegut la tasca de clubs, jugadors/es, tècnics, àrbitres i anotadors/es de la temporada 2022. També s’ha donat valor als èxits esportius dels jugadors internacionals, i de les jugadores i jugadors de les seleccions catalanes.

Dins del bloc de les distincions, Blanca C. Fernández de Henestrosa ha tancat la seva etapa com anotadora, penja el llapis una de les nostres anotadores internacionals i una de les fundadores del Comitè Català d’Anotadors. També cal felicitar al CBS Sant Boi pel reconeixement als 50 anys d’història. L’homentatge a titol postum al Kuki Carrillo, un referent pel beisbol al nostre pais i que a partir d’aquest edició, el premi de millor tècnic de la temporada serà el premi Kuki Carrillo. La FCBS va renidr homenatge a en Juan Luis Giménez de Cisneros, qui va començar la seva trajectòria en el món del beisbol l’any 1989 com a delegat de les categories inferiors en el Club Hèrcules de l’Hospitalet fins arribar a la presidència on ha ocupat el càrrec durant 25 anys, a la Junta Directiva de la Federació Catalana hi va entrar el 1998 com a vocal, després va passar a ser vicepresident, i el 2005 es va convertir en president, càrrec que va deixar el 2006. Posteriorment, de 2006 a 2010 va passar a ser secretari general en la Junta Directiva i va tornar al càrrec de màxim directiu de l’esport a Catalunya des de 2011 a 2013.
Finalment la Federació Catalana va reconèixer la feina de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sant Boi, la Sra. Mª Antonia Barragan, qui destaca per la seva dedicació al beisbol i softbol català i sobretot al CBS Sant Boi.
Gràcies i felicitats a totes i tots!
Bona temporada 2023!


Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?