CBS GAVÀ

Final del domini català a la Copa de la Reina

Final del domini català a la Copa de la Reina

Per primera vegada en els últims 6 anys, de la competició de la Copa de la Reina, l’equip vencedor no ha estat català. L’hegemonia catalana es va veure truncada primerament per l’Atlètic de Sant Sebastian, les campiones de la Copa i a continuació, pel Fènix de València, les vigents campiones de la Lliga Nacional, que van guanyar els seus respectius partits contra el CBS Sant Boi, que era l’únic participant català.

L’equip que fins a l’últim cap de setmana de Juliol era el vigent campió de la copa, el Sant Boi, van acabar en quarta posició després de perdre els 2 partits que van disputar. Primerament, en l’enfrontament contra l’Atlètic de San Sebastian, les catalanes no van poder fer-se pas cap a la final, ja que van perdre per 8 carreres a 1, complicant-se la competició. Per la seva banda, les campiones de la Lliga, van perdre contra les amfitriones, el Dridma de Rivas. A la repesca, les santboianes van enfrontar-se al Fènix, per lluitar per una segona repesca que les portés a la final. Malgrat les ganes, les catalanes van veure’s superades per 8 carreres a 0 per un Fènix intractable. Amb aquesta derrota, les jugadores del CBS Sant Boi van acabar la seva trajectòria a la Copa de la Reina, amb una quarta posició. En el camí cap a la final, l’Atlètic de Sant Sebastian va passar per sobre de les amfitriones per 11 a 0, que també es van veure superades per les valencianes que venien de la primera repesca.

Amb aquests resultats, la final va quedar definida com la que ja es va viure a la Lliga: el Fènix de València contra l’Atlètic de Sant Sebastià. Aquesta vegada, però, el resultat va ser diferent. Les basques van cobrar la seva venjança i van vèncer a les valencianes per 7 a 0, guanyant, així, la Copa de la Reina i assegurant-se una plaça a les competicions europees de l’any que ve. Malgrat la bona trajectòria del Sant Boi a la Copa de la Reina, competició que ha guanyat en cada edició des del 2013, enguany no han pogut alçar-se amb la victòria, que ha marxat cap al País Basc.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?