CBS GAVÀ

Finals beisbol Infantil i Sub16

Finals beisbol Infantil i Sub16

Aquest cap de setmana es juga la fase final de les categoriLogo_FCBScolores Infantil i Sub16, ambdues de beisbol, entre els quatre primers classificats de cadascuna. S’adjunta al final del document el calendari setmanal, en que es pot veure en detall com es jugaran els partits d’aquest cap de setmana.

Infantil:

Les semifinals es jugaran dissabte al matí, a les 10h. El partit entre el primer classificat (Barcelona) i el quart (Sant Boi Anacletos) es jugarà al camp municipal de Montjuic, mentre que la segona semifinal entre Viladecans (segon) i Sant Boi Pitus (tercer) es jugarà al camp de Sant Boi degut al torneig “Bateja per la Marató” que té lloc aquest cap de setmana al camp de Viladecans. Els dos vencedors s’enfrontaran a la gran final el mateix dissabte a les 16h.

Sub16:

En aquesta categoria, les semifinals tindran lloc divendres per la tarda. El Barcelona Vermell i el Sant Boi s’enfrontaran a les 19:30 al camp municipal Carlos Perez de Rozas, mentre que Santboians i Viladecans jugaran al camp de Sant Boi a partir de les 18:30h. La final entre els vencedors tindrà lloc dissabte a les 12:30 al camp del millor classificat.

Calendari setmanal 11-13 desembreTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?