CBS GAVÀ

Fitxatges d’última hora per la Lliga Nacional 2012

Fitxatges d’última hora per la Lliga Nacional 2012

Oscar Angulo - SS

Continuen les negociacions amb jugadors extrangers, el CB Barcelona decidit a seguir augmentant la seva plantilla, incorpora la renovació d’Óscar Angulo (28 anys), segons anuncia la pàgina web Mister-Baseball es reincorpora per ocupar la plaça de short stop i probablement ocupar el tercer bat de l’equip. Per al veneçolà serà la tercera temporada amb els de la capital catalana i ho fa amb uns números que l’avalen desprès de quedar segon en l’apartat de líders en bateig amb 468 i una defensa per emmarcar. A més, la setmana passada ja es va anunciar el nou llançador dels primers partits José Hernández que va debutar amb un shutout contra el Viladecans. Amb aquests ja son 6 les nous fitxatges de l’equip de Jorge Mikeleiz. Daniel Cepin (OF), Kevin Malone (OF), Abel Jiménez (UTILITY), Eric Segura (C) i José Hernández (P). L’equip continuarà amb la base sòlida amb Golindano, Riera i Sancho com a infields, Roman com a Batejador Designat i Outfield i l’staff de pitchers de Balboa, O.Jiménez i Garcia.

Des del nord ens arriben notícies del San Inazio de Bilbao (referència web del club), han patit les baixes de Fidel Torres “Mañé”, Rubén Cabrera, José Romero, Javier Flores i Iván Román.

Andrew Jacinto

Però han format un bon equip amb les següent incorporacions Andrew Jacinto, jugador canadenc de la Universitat Concordia de Michigan (USA) (veure perfil universitari); Eduardo Villacis, pitcher de veneçuela amb experiència profesional amb els Kansas City Royals (veure estadístiques), Juan López, expitcher esquerrà de Veneçuela i que en els últims anys ha jugat per Beisbol Navarra i Domingo Morillo, que de jove va formar part del a organització dels Twins de Minnesota i que l’any passat va estar amb l’equip de Halcones de VIgo (veure estadístiques). El català Alberto Magallón renova per una temporada més amb els bilbains.

Blake Ochoa - C

L’equip dirigit per Roberto Sabin i Joan García continua amb la línia ascendent i amb un equip similar al de la temporada passada, amb la incorporació del catcher Blake Ochoa jugador que ha militat a les organitzacions de lligues menors amb els Florida Marlins i destacant amb els Seattle Mariners arribant a disputar 3 partits a Triple A (veure estadístiques). Continuarà obrint els partits de l’estranger l’esquerrà Trevor Caughey jugador que vam ilitar a la organització del a MLB dels Orioles de Baltimore (veure estadístiques) i que l’any passat amb Astros ja va acabar la lliga amb una efectivitat de 0.81 ERA EN 100 entrades liderant el rànquing de llançadors de la Lliga Nacional. També s’incorpora el short stop ex de Beisbol Navarra l’any 2010, Larry Infante que va ser un dels millors jugadors que ha passat per l’estat espanyol i que serà un segur tant en defensa com amb el bat. Continuaran mantenint el grup dels últims tres anys amb Cuevas a primera base, Rossell i Galicia com a infields i Méndez, Orti i Aineto com a outfields. Peraza i Belmonte els pitchers pels segons partits.

Jerome Debrais

Nova temporada per l’equip dirigit per Txetxo Sanmartin, nous fitxatges, Jerome Debrais jugador francés experimentat baixarà des de terres franceses per reforçar el montícle (pitcher esquerrà) i també col·laborar en la faceta ofensiva. Torna Alexis Fumero que es el referent per obrir els partits dels dissabtes i es reforcen amb Israel Díaz d’origen veneçolà i que reforçarà l’ofensiva dels pamploniques.

Harold Rumion - Pitcher Beisbol Navarra

Ja fa un temps, es va publicar el fitxatge de l’exjugador del Barcelona, Emmanuel Febles que aportarà, bona defensa i rapidesa amb el bat i corrent les bases. També i com a fitxatge estrella s’incorpora a la novena del BN, Harold Rumion pitcher veneçolà que ha militat en l’última temporada amb el Caimanes de la Liga Profesional de Colombia on va destacar en els últims partits i va ser clau en la bona feina feta per l’equip durant tota la temporada.

El Llano, va fer la seva presentació oficial a l’Ajuntament de Gijon, tot i que no se sap quines son les noves incorporacions. Aquest any l’equip torna a la Lliga Nacional amb l’intenció d’eludir els llocs de descens.

Marlins de Tenerife nomès es coneix que Lowin Sacramento exjugador del CBS Sant Boi s’ha incorporat a la disciplina de Nestor Pérez Jr., que apostarà en la primera volta de la temporada pels jugadors que des de l’acadèmia d’Atlanta Baves van signar contractes professionals com Alejandro Sánchez i Ruben Rijchof. En breu es podria fer oficial el retorn de l’exblaugrana José Luis Salazar. La web canarias beisbol va anunciar fa un mes que es retirava per problemes economics i la dels club tampoc anuncia res, per tant no tenim cap tipus d’informació real.

Halcones de Vigo es una incógnita a hores d’ara i no es té cap notícia.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?