CBS GAVÀ

Gran celebració del 75è aniversari del C.B.S. Hèrcules L’H.

Gran celebració del 75è aniversari del C.B.S. Hèrcules L’H.

El Club de Beisbol i Softbol, Hèrcules L’Hospitalet ha culminat aquest passat dissabte la celebració del seu 75è aniversari amb una jornada festiva al Camp Municipal de Beisbol de Bellvitge i amb una sèrie d’actes, institucionals i esportius, que van aplegar molta gent vinculada amb el club més antic de Catalunya i de l’estat espanyol.

55.15_FOTO_75E_Aniversari_19.09.2015L’acte central, conduït pel periodista esportiu Jordi Mèlich, va reunir les diferents autoritats esportives que van voler estar al costat de CBS Hèrcules L’Hospitalet, club que compleix 75 anys de vida, 50 com a Hèrcules Les Corts i els darrers 25 com Hèrcules L’Hospitalet, després que la ciutat fos subséu olímpica d’aquest esport.

El parlaments els va obrir el president del CBS Hèrcules L’Hospitalet, el Sr. Juan Luis Giménez De Cisneros, qui es va emocionar força recordant els anys passats del club i sobretot les persones que ja no hi són i que també van col·laborar a engrandir-lo. Va seguir- lo el president de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol, el Sr. Jordi Vallès, qui va felicitar efusivament l’entitat desitjant-li llarga vida i sobretot amb una millora de les seves instal·lacions. Per la seva banda, el Sr. Julio Pernas, president de la Real Federación Española de Beisbol i Softbol va recordar que la ciutat de L’Hospitalet té un nom dins el moviment olímpic gràcies al beisbol i no pas al futbol, en clara referència a la reconversió l’any 1999 de l’Estadi Olímpic de Beisbol en un estadi de futbol, fet que va suposar el trasllat de CBS Hèrcules a les instal·lacions actuals.
També va ser-hi present la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya amb el representant de les comarques de Barcelona, el Sr. Santi Siquier qui va desitjar molta sort a CBS Hèrcules i que “segueixi defensant l’esport català com ho ha fet en els darrers anys”. Per últim el tinent d’alcalde de Benestar i Drets Social i regidor d’Esport i Joventut de l’Ajuntament de L’Hospitalet, Cristian Alcázar, va anunciar la millora substancial en un futur de les actuals instal·lacions de CBS Hèrcules, que les situaran, va afegir “entre les millors d’Europa”.

L’acte institucional va acabar amb el lliurament per part del president Juan Luis Giménez de Cisneros d’unes plaques commemoratives als socis de l’entitat que han complert de forma continuada 25 anys, Ramón Pijoan, Xavier Roca, Mª del Carmen Hernández, Montserrat Mestres, Rosalia Nebot i Xavier López. Per tancar l’acte, una menció especial per a Mª Teresa Mestres que passa a ser sòcia d’honor de l’entitat.

També van acompanyar a l’acte el CBS Sant Boi i CB Viladecans que van felicitar a CBS Hèrcules L’Hospitalet pel seu aniversari.

En la part dels actes esportius, adreçats a totes les edats, hi havien els inflables per els participants més petits, tant el túnel de bateig de la FCBS com l’inflable del laberint de la Diputació de Barcelona. Dins del camp també podíem trobar una zona de pícnic per tots els assistents a aquesta festa, amb dues carpes, on una era dedicada a un petit museu fotogràfic dels equips antics del club, i un altre a la tenda de roba, gorres i varis records del 75è aniversari. Destacar que durant tot el dia es van jugar partits en dos camps de softbol que es van fer dins de les instal·lacions perquè així tots els equips de diferents anys es poguessin retrobar en aquesta gran festa, i així recordar èpoques passades .

Felicitats C.B.S. Hèrcules!Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?