CBS GAVÀ

Holanda es proclama Campiona del Mon de Beisbol

Holanda es proclama Campiona del Mon de Beisbol

Holanda va vèncer el dissabte a Cuba a la final del Campionat del Mon disputat a Panamà. La brillant obertura del veterà llançador Rob Cordemans en el partit disputat a l’estadi de nom Rod Carew va ser la clau d’un partit que va finalitzar 2 a 1 pels europeus que d’aquesta manera passen a ser els primers del vell continent que conquisten la Copa del Mon.

Els llançadors holandesos nomès van permetre 5 hits en contra, mentre que Bryan Engelhardt y Jonathan Schoop, tots dos de Curaçao van destacar a la ofensiva impulsant cadascún les carreres de l’equip europeu.

La pluja va retrassar la final més de 4 hores i llavors quan l’¡àrbitre va cantar PLAY BALL!, el duel entre els llançadors Yuliesky González i el bo de Cordemans van fer lluïr una final, primer va ser Cuba qui va anotar a la 4ª entrada amb un doble de Cepeda impulsat per Despaigne. Però l’alegría va durar poc per a l’afició cubana doncs en la mateixa entrada la novena dirigida per l’estadounidenc Farley va anotar les seves dues úniques carreres. Desprès ja tot va ser feina pels llançadors holandesos Sulbaran i l’altre veterà David Bergman tots ells jugadors que han estat al Classic Mundial i porten molts anys vestint la cassaca holandesa i que juntament amb una gran defensa van deixar a Europa amb la seva primera Copa del Mon.

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?