CBS GAVÀ

Jornada final de la Copa Catalunya 2019

Jornada final de la Copa Catalunya 2019

Aquest cap de setmana es disputaran les finals o jornades finals de cada categoría, a lcamp de beisbol i softbol de Montjuic, on les 11 categories amb classificació tindran el seu campió de la Copa Catalunya 2019. Per altra banda també será l’última jornada de la categoría Sub-10 i PlayballCAT.

 

Calendari de la setmana

 

BEISBOL

 

PlayballCAT

Aquest dissabte 9 de Novembre serà l’última jornada de la Copa Catalunya de PlayballCAT, on tots 4 participants rebran medalles de participación en la temporada 2019.

 

Sub-10 Beisbol

Última jornada a disputar-se al camp de beisbol Carlos Pérez de Rozas, on destacarà la participació de l’Escola Gresol de Terrassa. A les 10h s’iniciaran els 3 primer partits, finalitzant a les 11:30 per fer entrega de medalles a tots els participants. A les 12:00 h es disputaran els dos últims partits .

Calendari i resultats:

http://www.fcbs.cat/campionat/2019/b_sub10_copa/res.php

 

Sub-12 Beisbol

El CBS Sant Boi Ramonets arriba a la final sense conèixer la derrota qui serà homeclub en la final de la categoria més petita. On s’enfrontarà al CB Viladecans a les 12:30 h.

Calendari i resultats:

http://www.fcbs.cat/campionat/2019/b_sub12_copa/res.php

 

Sub-14 Beisbol

Desprès de disputar-se els quarts de i les semifinals, el CBS Barcelona Red i el CBS Sant Boi arriben sense conèixer la derrota, i s’enfrontaran en una final del mes ajustada, a els 10:00 h.

Calendari, resultats i estadístiques:

http://www.fcbs.cat/campionat/2019/b_sub14_copa/res.php

 

Sub-16 Beisbol

El CBS Barcelona i el CBS Hèrcules L’H seran els dos finalistes de la Copa Catalunya 2019, on han disputat un gran nivell de joc en tota la competició, i sens dubte viurem un duel molt ajustat dissabte a les 15:00 h., on el CBS Barcelona serà l’equip local, ja que va estar el millor classificat a la fase regular.

Calendari, resultats i estadístiques:

http://www.fcbs.cat/campionat/2019/b_sub16_copa/res.php

 

Sub-18 Beisbol

El CBS Barcelona disputarà la final, com a 1r classificat, davant del CBS Sant Boi, qui ha vençut al CB Viladecans a la semifinal. Aquesta serà el dissabte 9 de Novembre a les 18:30 h.

Calendari, resultats i estadístiques:

http://www.fcbs.cat/campionat/2019/b_sub18_copa/res.php

 

Sènior 2ª Divisió Beisbol

El CBS Barcelona i el CBS Hèrcules L’H, repetiran en la final de la categoria, desprès de vèncer en les dues semifinals respectivament. Aquest partit tindrà joc el diumenge 10 a les 15:00 h.

Calendari, resultats i estadístiques:

http://www.fcbs.cat/campionat/2019/b_divisio2_copa/res.php

 

Sènior Beisbol

Amb la fase de grups completada, i encreuaments disputats, el CBS Barcelona Blue, i el CB Viladecans White, son els dos finalistes desprès de vèncer en els seu partits d’encreuaments. La final serà el diumenge a les 11:00 h., on l’equip barceloní serà local, ja que va ser el millor classificat de la fase regular.

Calendari, resultats i estadístiques:

http://www.fcbs.cat/campionat/2019/b_senior_copa/res.php

 

 

 

SOFTBOL

Sub-16 Softbol

El CB Viladecans disputarà la final de la categoria mes petita del softbol català, com a líder de la fase regular, davant de les Santboianes del CBS Sant Boi. Dissabte a les 16:00 h. tindrà lloc la final, on de ben segur serà un gran partit, tal i com ens tenen acostumats en tota la temporada.

Calendari, resultats i estadístiques:

http://www.fcbs.cat/campionat/2019/s_sub16_copa/res.php

 

Open Softbol

El CBS Sant Boi, arriba com a líder i local d’aquesta final, que es disputarà el dissabte a les 19:00 h., davant del CB Viladecans com a segon classificat.

Calendari, resultats i estadístiques:

http://www.fcbs.cat/campionat/2019/s_open_copa/res.php

 

Sènior Softbol Femení

Diumenge a les 16:00 h. es viurà una final de lo mes ajustada, on finalment el CBS Sant Boi i el CB Viladecans han estat els equips classificats. Desprès d’una fase regular molt disputada entre tots tres equips.

Calendari, resultats i estadístiques:

http://www.fcbs.cat/campionat/2019/s_senior_copa/res.php

 

Sènior Masters

Els debutants CB Viladecans Bulldogs, han arribat a la final de la Copa Catalunya 2019, desprès d’eliminar al actual campió del Ct. de Catalunya, el Vila-seca a les semifinals d’aquesta Copa. Per altra banda el tot poderós Hèrcules L’H Black, serà l’altre finalista. La final serà diumenge a les 12:30 h.

Calendari i resultats:

http://www.fcbs.cat/campionat/2019/s_masters_copa/res.php

 

Slowpitch

Vila-seca Gladiators ha estat el líder de la Copa d’Slowpitch, igualat amb els CBS Hèrcules L’H Fusión, equips que disputaran la final, diumenge a les 10:00 h.

Calendari i resultats:

http://www.fcbs.cat/campionat/2019/s_slow_copa/res.phpTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?