CBS GAVÀ

Kansas City Royals campions de les World Series

Kansas City Royals campions de les World Series

salviL’ equip de Kansas City Royals s’ imposa al 5è partit de les World Series, per un resultat de 7 a 2 en front als New York Mets a la 12a entrada.

Desprès de 30 anys sense obtenir el campionat, l’ equip de Kansas City Royals guanya les seves segones World Series de l’ història. L’ equip dirigit per Ned Yost, s’ ha imposat per 4 partits a 1, on ha sigut pràcticament superior en tots els partits, gràcies al poder de remuntar els partits adversos a la fase de final dels partits. Destacar que durant tot l’ any han sigut un equip molt complert i molt unit, amb grans llançadors, bona defensa i un excepcional bateig.

El MVP d’ aquestes World Series ha sigut el nostre amic Salvador Pérez, que ens va visitar l’ estiu de 2013, amb el seu company Jeremy Guthrie. El jove veneçolà Salvador Pérez de 25 anys, ha destacat en aquesta fase final de la lliga, ja que ha estat un dels destacats de la defensa i de l’ofensiva de l’equip campió.

Des de la F.C.B.S. ens agradaria felicitar a Salvador Pérez i Jeremy Guthrie, dos amics actuals campions de les Series Mundials.

1446444872_668802_1446445035_noticia_grandeTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?