CBS GAVÀ

L’ Alcadessa de l’Hospitalet assegura la remodelació del camp de l’ Hospitalet

L’ Alcadessa de l’Hospitalet assegura la remodelació del camp de l’ Hospitalet

20151025_163639El passat dijous al Teatre Joventut, es va celebrar la Nit de l’Esport de l’Hospitalet. Una nit on es rendeix homenatge al esportistes de la ciutat i on van ser premiats un total de 13 entitats y 39 esportistes. També van atorgar-se 7 mencions especials a personalitats o col.lectius escollits per un jurat de persones relacionades en el àmbit esportiu de la ciutat de L’Hospitalet.

Dos d’aquestes mencions van atorgar-se al Club Beisbol i Softbol L’Hospitalet, una al seu president el Sr. Juan Luís Giménez De Cisneros, per la seva dedicació al club des de fa molt anys i l’altre al club pel seu 75è Aniversari, sent un dels clubs més antics .

L’ alcaldessa va obrir l’ acte de la Nit de l’Esport de L’Hospitalet amb les següents paraules: “ens proposem afrontar en aquest mandat una inversió que ens posarà en el mapa de dos esports que tenen una llarga tradició a l’ Hospitalet, el beisbol i el futbol americà. En aquest moment no us puc donar més detalls perquè encara estem ultimant els projectes, però si que us puc dir que des de l’equip de Govern treballarem per fer realitat aquesta inversió perquè us doni una solució definitiva, i perquè també l’ Hospitalet es converteixi amb un referent a Catalunya, a Espanya i a Europa.”

Des de la Federació agraïm a l’Alcaldessa el suport durant tots aquest anys i estarem col.laborant en tot el que puguin necessitar, per poder veure el camp que es mereix aquest club.

Adjunt el vídeo de la noticia de la nit de l’ Esport, de l’ Hospitalet Digital:

http://lhdigital.cat/web/digital-h/televisio/veure-video/-/journal_content/56_INSTANCE_ZrP3/11023/10001878

Nit de l'Esport 1Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?