CBS GAVÀ

La Copa Catalunya Sub-16 i Sub-12 Beisbol, repartides entre CB Barcelona i CBS Sant Boi

La Copa Catalunya Sub-16 i Sub-12 Beisbol, repartides entre CB Barcelona i CBS Sant Boi

El Club Beisbol Barcelona s’ha adjudicat el segon trofeu de la Copa Catalunya d’aquesta temporada, després de batre al CBS Sant Boi en la categoria Sub-16. El Barcelona, que havia finalitzat segon en la classificació de la primera fase, ha aconseguit acabar campió de la categoria.

 

La categoria Sub-16 de beisbol, categoria de 6 equips, on ha estat liderada per l’equip santboià i l’equip barceloní. Ja en les semifinals de dissabte matí van aconseguir el pas a la final el Barcelona i el Sant Boi, que es van enfrontar i guanyar al Gavà i al Manresa, respectivament.

 

Ja a la final, el Barcelona com a visitant, va disputar la final a Sant Boi, l’equip santboià com a 1r classificat de la fase regular. L’equip barceloní va ser el primer a picar, amb una carrera anotada a la primera entrada, on a la 3a entrada l’equip local aconseguia empatar el marcador. Va ser al 6è inning quan els barcelonins van aconseguir 3 carreres i desigualar el marcador, que va finalitzar amb 4 – 2 final. Els llançadors del Barcelona van ser els mes destacats del partit, on Junior Bonilla va permetre una carrera en 3 innings llançats amb 8 strikeouts, i Jesús Da Silva, amb 4 innings una carrera i 8 strikeouts. Amb això, i un doble de dues carreres de Daniel Martínez, va fer que el resultat final sigues favorable al Barcelona per 4 carreres a 2, anotant-se, així, el segon trofeu d’aquesta Copa Catalunya.

 

Resultats, estadístiques i classificació de la Copa Catalunya Sub-16 Beisbol

 

 

Per altra banda, dissabte va tenir lloc les semifinals i finals Sub-12 de Beisbol, on el CBS Sant Boi Ramonets va aconseguir el títol, i així finalitzar una temporada històrica, on han aconseguit 11 victòries al Campionat de Catalunya i 7 més a la Copa, on no han conegut la derrota en tota la temporada.

 

L’equip dirigit per Joaquin (Kuki) Carrillo, va guanyar la semifinal per 16 a 5 al CBS Gavà, on a la final s’enfrontarien al CB Viladecans, equip que ha aconseguit vèncer a tots els equips en totes les oportunitats, exceptuant als Ramonets, que va guanyar per 15 a 0 al CBS Hèrcules L’H. La final va ser totalment dominada per l’equip de Sant Boi, on les tres primeres entrades ja havien aconseguit posar un marcador de 9 a 1, el marcador final va ser d’ 11 a 5.

 

Felicita a tots els campions d’aquestes dues categories, i recordar que aquesta setmana serà l’última de Copa Catalunya, on es disputaran les finals Sub-18 i Sènior de Beisbol.

 

Resultats i classificació Copa Catalunya Sub-12 Beisbol

 

46503847_2210428585842088_8943249296237527040_nTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?