CBS GAVÀ

La Copa del Rei de Beisbol amb 3 equips catalans

La Copa del Rei de Beisbol amb 3 equips catalans

Els propers 7 i 8 d’abril, es celebrarà a Catalunya la Copa del Rei de Beisbol amb la participació de tres equips catalans, C.B.Barcelona, C.B.S.Sant Boi i C.B.Viladecans, el quart equip serà el Tenerife Marlins. El format de la competició serà segons la classificació obtinguda a la Lliga Nacional de la passada temporada, en que el CB Barcelona (en aquells moments Fútbol Club Barcelona) va finalitzar com a Campió i disputarà amb el quart classificat, el CB Viladecans la semifinal a les 17.00h del dissabte al Camp Municipal “Carlos Pérez de Rozas” de Montjuic. L’altre semifinal entre el Sant Boi i Marlins es jugarà al Camp Municipal de Sant Boi a les 11.00h del mateix dissabte, el perdedors d’ambdós partits jugaran el diumenge el partit consolació pel tercer i quart lloc a les 10.00h a Sant Boi i la gran final que decidirà el Campió de la Copa del Rei es jugarà a Montjuic a les 11.00h.

El vencedor, s’assegurarà una plaça per anar a Europa el proper any, es per això que els tres equips catalans han estat preparant a consciència aquesta competició. Pels primers duels, s’espera que els llançadors siguin el valor afegit dels tres equips catalans, tot i que els canaris també sortiran amb l’equip de gala. L’equip del Barcelona dirigit per Jorge Mikeleiz parteix com a un dels favorits donat que a la Lliga Nacional encara no hi coneixen la derrota i el nivell de l’equip sembla compensat tant en defensa com en atac, aquesta es una bona oportunitat per poder guanyar la primera Copa del Rei pel club, per això es basaran en la bona defensa amb Hernandez i Balboa  que son els llançadors estrella i Sancho, Cepin, Varela, Jiménez i Roman els batedors que estan més en forma de l’equip. Pel que fa als santboians, dirigits per Edgar Hernández, volen tornar a repetir la gesta del 2007 en que van alçar la Copa i per això l’equip confiarà als seus dos llançadors Fente i Matias la responsabilitat damunt la goma i en atac comptarà amb el poder de Martínez que podria aparèixer desprès d’estar lesionat i Carrillo, Noriega i Llames. El Viladecans de Denny Niño va ser l’any passat l’equip revolució de la temporada amb un final intens i ple d’èxits, la culminació va ser la classificació per aquesta Copa i per tant estan davant d’una gran oportunitat que deixaran en mans dels llançadors Campos, Luengo i Jodar, a la ofensiva els batedors més actius aquesta temporada son Valdes, Catalan, Cano, Cuesta i Peguero, el club amb més trofeus de la Copa del Rei, un total de 19 consecutives des de l’any 1982 i fins al 2001, està sens dubte davant d’un gran repte.

Durant els dos dies d’intensos partits, al Camp de Montjuic, el Club local i el Consell Esportiu Escolar de Barcelona faran activitats de promoció per atraure nous jugadors i aprofitaran l’inflable de la Federació Catalana per a provar la sensació de batejar i fer activitats de llançament.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?