CBS GAVÀ

La Copa del Rei torna a Sant Boi

La Copa del Rei torna a Sant Boi

La ciutat de Sant Boi serà l’amfitriona de la Copa del Rei de beisbol aquest proper cap de setmana, els dies 19 i 20 de Maig. Enguany hi participaran dos equips catalans, els mateixos que en prenen part des del 2014: el CB Barcelona i els amfitrions, el CBS Sant Boi. De fet, la participació en l’edició del 2018 serà la mateixa que ha marcat les tres últimes, amb els Astros de València i els Marlins de Tenerife com a rivals. Com cada any, la classificació a la Copa del Rei ve determinada per les posicions finals que assoleixen els equips en la Lliga Nacional, donant pas als primers quatre classificats.

Enguany, la primera semifinal, que es disputarà el dissabte a les 12 del matí, la disputaran els Marlins de Tenerife, campions de l’última edició de la Lliga Nacional de Divisió d’Honor de Beisbol, i el CB Barcelona, el quart classificat en la passada edició. Concretament, aquesta semifinal és la semifinal dels rècords. Entre els Marlins i el CB Barcelona acumulen un total de 18 participacions en la Copa del Rei, ja que ambdós han participat en totes les edicions des del 2011; 4 títols, tres pels representants de Tenerife i un pels barcelonins; i 10 finals disputades, amb totes les possibles pels Marlins i tres finals per part del Barcelona.

La segona semifinal enfrontarà als Astros de València contra el CBS Sant Boi, i tindrà lloc a les 17.30 de la tarda, segon i tercer classificat respectivament. Aquests dos equips no acumulen tants números com els Marlins o el Barcelona, però també tenen una llarga trajectòria en aquesta competició. Sumant les xifres d’aquests dos equips trobem que acumulen un total de 3 títols de campions, dos del Sant Boi i un dels Astros; 10 participacions, sis dels santboians contra quatre dels valencians; i 4 finals disputades, on els de Sant Boi n’han jugat tres i guanyat dues, mentre que els Astros han guanyat totes les que han jugat, només una.

Actualment, amb la Lliga Nacional a punt de finalitzar la primera volta, trobem que l’equip que arriba amb millor forma a la Copa del Rei són els Marlins de Tenerife, que encara no han conegut la derrota en el que portem de lliga, sumant un rècord de 16 victòries i cap derrota. Darrere seu a la classificació, i amb dos partits més, trobem als Astros de València, que sumen 14 victòries i quatre derrotes. Respecte als equips catalans que participaran en la Copa d’enguany, actualment es troben en una posició més baixa que la classificació final de la passada edició. El CBS Sant Boi es troba en la quarta posició, amb 8 victòries i 6 derrotes, mentre que el CB Barcelona el trobem a la setena posició, amb 6 victòries i 12 derrotes.

Com cada any, la Copa del Rei promet ser una competició de molt alt nivell, i on els equips catalans buscaran augmentar el seu palmarès de títols lluitant contra els sempre difícils Astros de València i els Marlins de Tenerife.

 

Tots tres partits seran emesos en directe, pel canal de youtube de la Liga4Sports. Adjunt link per veure’ls:

Dissabte 19/05 12:00, Semifinal 1: Tenerife Marlins – CB Barcelona
https://www.laliga4sports.es/directos/beisbol-semifinal-1-copa-sm-tenerife-marlins-puerto-cruz-vs-cb-barcelona

Dissabte 19/05 17:30, Semifinal 2: Astros Valencia – CBS Sant Boi
https://www.laliga4sports.es/directos/beisbol-semifinal-2-copa-sm-astros-valencia-vs-cbs-sant-boi

Diumenge 20/05 11:00, Final
https://www.laliga4sports.es/directos/beisbol-final-copa-sm-reyTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?