CBS GAVÀ

La Formació de Professors amb 39 assistents

La Formació de Professors amb 39 assistents

El passat dissabte es va celebrar el Curs de Beisbol i Softbol per a Professors d’EF i Mestres a les Instal·lacions Esportives de Can Torelló. El Consell Esportiu del Baix Llobregat màxim impulsor d’aquestes formacions va tenir la col·laboració de la FCBS per poder atendre als 39 professors vinguts de totes les localitats de la zona i que es van dividir en dos torns el de matí que va comptar amb 29 alumnes i el de tarda amb 10. La formació va anar a càrrec de Àlex Giménez (Col·laborador en Formació per la FCBS), Irene Fernández (Col·laboradora del Pla de l’Esport a l’Escola de la Generalitat) i Jordi Vallès, Director Tècnic de la FCBS.

El programa de més de quatre hores va servir a tots/es per familiaritzar-se amb una instal·lació de beisbol i softbol, amb el material que podran obtenir per als seus alumnes a travès de la FCBS i de jocs que els serviran per ensenyar als seus alumnes.

Finalment, van poder fer un partit entre ells mateixos i així aclarir dubtes sobre el desenvolupament natural del joc. En aquests partits el nivell va ser molt alt i tothom va poder passar una bona estona amb companys de professió.

Esperem que aquest sigui l’inici de bones relacions i aliances entre entitats per poder arribar a la major part d’escoles de la zona del Baix Llobregat, a on els Clubs Catalans hi han mostrat molt d’interès i s’espera que siguin part important en un futur pròxim.

A tots els assistents i col·laboradors agraïr des d’aquest escrit el seu suport i encoratjar-los a seguir ensenyant beisbol i softbol a les escoles.

Agraïr també la presència i tasca feta per Eva Calbó, Carlos i Paula Blesa per part del Consell Esportiu del Baix Llobregat i de Raul Lopez de l’Ajuntament de Gavà.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?