CBS GAVÀ

La Selecció Catalana Big League perd la final Europea

La Selecció Catalana Big League perd la final Europea

11745397_10153469263114594_7210531357592117689_nL’equip català, va perdre ahir la final del torneig europeu Big League disputat a la ciutat de Saronno, davant l’equip de la regió de Lombardia per un resultat de 9 a 4. Les transalpines aconsegueixen el bitllet per anar a les World Series a Sussex County a l’estat de Delaware/USA.

Les catalanes, havien arribat desprès de vèncer a la semifinal a les tedesques de Bavaria per 13 a 3, amb una gran actuació d’Espin com a obridora des de la goma de llançar i el relleu per tancar la victoria i el passaport a la final de Rodríguez. Una gran ofensiva va ser clau per seguir amb la il·lusió de l’equip que va lluitar per aconseguir el somni desde de la primera entrada. L.Pelaez i Leon van destacar amb 3 hits cada una, també van estar encertades amb el bat Ibáñez amb 2 hits i Redondo amb 3 impulsades. L’equip d’Emmanuel i Pepe, aconseguia així fer un pas important i plantar-se al partit de les 19h qui les enfrontava a la poderosa Lombardia.

Play by play del partit Catalunya-Bavaria

La final, no va ser un passeig per les italianes, les jugadores catalanes van plantar cara i el partit va estar dues entrades amb un marcador de 2 a 2. L’obertura de Moncho va ser molt bona, el relleu de Rodríguez va patir els errors de la defensa, el relleu de dues entrades d’Espin va mantenir les esperances i Leon va tancar el partit sense recompensa.

La ofensiva va fer 7 hits, un bon nombre considerant que davant la llançadora Messina està considerada una jugadora de futur de la Selecció Italiana. Les més destacades van ser Espin i Redondo cada una amb dos hits i dos impulsades.

Play by play del partits Lombardia-Catalunya

Desprès del partit la organització va felicitar a l’equip pel seu comportament i el rendiment esportiu. Des d’aquests linies volem agarïr l’esfoç de cada una de les jugadores per haver arribat a la final europea, desprès de vèncer el torneig Little League Espanya i animar-les a que segueixin treballant per millorar i l’any vinent tornar-hi. També, volem agarïr alsfamiliars que s’han desplaçat a Itàlia i sobretot als tècnics Emmanuel Francis i José Romero i a la delegada Vicky Varela per la seva inestimable ajuda.

Avui i demà les noies tenen el dia lliure per fer turisme a Milà i visitar un llac a prop de Saronno.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?