CBS GAVÀ

La Selecció Catalana Little League a la final del Campionat d’Europa-Àfrica a Kutno

La Selecció Catalana Little League disputarà el proper divendres 27 de Juliol a les 11:00 al camp 1 de Kutno (Polònia), la gran final del Campionat d’Europa-Àfrica Little League, on el campió obtindrà el bitllet per jugar les World Series a Williamsport del 16 al 26 d’Agost.

L’equip dirigit per Òscar Román, amb l’ajuda de Santiago Cuesta i Marc Juaneda, van vencer ahir a la poderosa Holanda per 6 a 2, on les dues novenes no havien conegut la derrota en tot el campionat. Però els joves catalans van tornar rendir en el seu més alt nivell, i amb una gran feina al montícle de Ronald A. Vizcaino, aconseguint 10 strikeouts, en 5.1 innings llançats, tancat per Toni Cortes amb 2 Ks en dos batejadors, l’equip aconseguia la classificació directa per la final.

Amb aquesta gran victoria, l’equip català té dos dies de descans abans de la final, on es decidirá qui será el seu equip contrincant. Avui disputen un partit Rep. Txeca davant Austria, i el guanyador enfrontarà demà a Holanda per un lloc a la final.

L’equip català buscarà aconseguir el títol que en dues ocasions se li ha resistit i assolir la gesta que van firmar els companys de la Sènior League el 2016, quan van guanyar el classificatori a Novara i van guanyar-se el bitllet cap a les World Series als EUA. Catalunya, per tercera vegada, estarà lluitant a la final a Kutno per representar a Europa i Àfrica als Estats Units.