CBS GAVÀ

La Selecció Catalana Little League al 1r International Baseball Camp a l’Alguer

La Selecció Catalana Little League al 1r International Baseball Camp a l’Alguer

Baseball Camp catLa Selecció Catalana Little League, que el passat mes de juliol va quedar segona classificada al torneig Little League Europa – Àfrica, participarà al 1r International Baseball Camp. El Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya de la mà del seu director Sr.Gerard Figueras i l’Espai Llull de l’Alguer amb Joan-Elies Adell, com a Representant del Govern de la Generalitat de Catalunya a l’Alguer han estat els propulsors de l’activitat.

Aquest campus, que té una durada de 10 dies, tot i que la nostra selecció participarà del dia 4 al 9 de setembre; consisteix en cada matí es duran a terme entrenaments específics de cada posició, de bateig i de llançadors, amb els tècnics que participaran. I a les tardes es faran unes series de partits entre tots els jugadors participants al campus.

Els tècnics que participaran en aquest campus son destacats en les seves posicions i en la seva carrera beisbolística, Marco Costantini, Luis Turnes, Randall Simon, Fabrizio Ludovisi i Gianpietro Novara.

Cal destacar l’experiència d’alguns d’ells, com ara Randall Simon, original de Curaçao i ex-jugador de grans lligues, va estar 8 anys jugant la MLB, on va ser un líder de bateig i va defendre les samarretes dels equips de Atlanta Braves, Pirates de Pittsburgh, Detroit Tigers, Tampa Bay Devil Rays, Philadelphia Phillies i Chicago Cubs. Un altre destacat es Luis Turnes, ex receptor i primera base, que va jugar 3 temporades a lligues menors, arribant fins a Doble AA. I per últim, també tindrem com a tècnic a Marco Costantini, un llançador amb gran experiència a la Lliga Italiana i destacat al seu equip Nettuno.

L’expedició catalana sortirà el dia 3 de setembre cap l’Alguer a viure aquesta gran experiència, ja que aquest grup de jugadors i entrenadors, que van estar apunt de complir el somni de poder jugar la fase final de la Little League a Williamsport, tinguin aquest premi i aquest honor de participar en un campus d’aquest nivell. A l’equip també l’acompanyarà els serveis de la UFEC Televisió.

 

La selecció Catalana Little League estarà composada per:

 1. Kevin Tejada
 2. Wander Suárez
 3. Rafael Blanca
 4. Iker Gonzalez
 5. Marc Rodríguez
 6. E. Samuel Salas
 7. Marc Civit
 8. Miquel Hornsveld
 9. Miguel Angel Muñoz
 10. Gabriel A. Vizcaíno
 11. Justin G. Valenzuela
 12. Hugo Leon
 13. Angel Diaz
 14. Pablo Moya

Tècnics: Òscar Roman i Santiago Cuesta

Director Tècnic: Eric Segura

11060260_10155508231245231_5080406710653859790_nTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?