CBS GAVÀ

La Selecció Catalana Little League queda eliminada del Ct. Europa-Àfrica

La Selecció Catalana Little League queda eliminada del Ct. Europa-Àfrica

Aquest matí, l’equip dirigit per Rubén Fente, amb l’ajuda de Alcaide i Carrillo, ha estat derrotat per 4 a 3 per l’equip Alemany, en el partit eliminatori.

El combinat català ha tingut un calendari difícil, ja que desprès del sorteig de calendari, el primer partit es va enfrontar al mateix representant d’Alemany, equip d’origen americà, on els catalans van derrotar als germans per 13 a 1, en el primer partit i debut de la Selecció.

Amb aquesta victòria el combinat català s’enfrontaria al representant de Gran Bretanya, on en un partit de nivell, el combinat català va vèncer per 7 a 2. Partit que els classificava per quarts de final davant d’Itàlia, en el grup dels equips amb cap derrota.

Diumenge, va ser dia de festa i de recuperació per tots els jugadors i jugadores, per així arribar al dilluns a les 10:00 davant de la tota poderosa Emilia Romagna d’Itàlia. La novena de Fente va ser capaç d’apropar-se al marcador amb un 7-6 a l’últim inning del partit, però no van poder capgirar aquest, ja que el partit va finalitzar amb resultat de 8 a 6 pels italians.

Desprès d’aquesta dura derrota en el partit d’ahir, la selecció havia de guanyar totes les eliminatòries restants per poder arribar a la desitjada final. En aquest camí, els catalans es trobaven de nou amb el combinat alemany, equip que ha derrotat avui als joves catalans per 4 a 3, destacant el bon nivell de llançadors per ambdós equips.

Amb aquests derrota, finalitza la sisena participació de la Selecció Catalana Little League en un campionat d’Europa-Àfrica, on defeníem el títol de l’any 2018

 

Felicitar i agrair la feina feta per tots els jugadors, jugadores, tècnics, pares, mares i clubs.

 

67554648_2365761136975498_3284263870939529216_nTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?