CBS GAVÀ

La Selecció Catalana perd amb Uganda i diu adeu a les World Series

La Selecció Catalana perd amb Uganda i diu adeu a les World Series

11755679_938047449585645_6024460720501297461_nL’equip català va arribar a la final amb les forces mermades i amb poque opcions davant d’un rival molt superior i amb l’avantatge d’haver jugat menys partits, en un format de calendari no habitual pels nostres.

La final no va ser lluida, els africans van poder des del principi amb els nostres i el resultat final de 16 a 0 va ser una decepció pels nois dirigits per Óscar Román, que una vegada més ha fet que els nois hagin somiat en la possibilitat d’arribar a les World Series.

Volem destacar l’acutació general de l’equip sense fer menció a cap jugador, doncs tots han lluitat suant la samarreta de la Selecció Catalana, representant el nostre esport amb “fair play”, bone maneres, una tècnica molt envejada i sobretot amb un comportament dins i fora del camp digne de menció.

Agraïr a tots els pares i mares el seu incombustible ajut viatjant i donan suport a l’equip.

Als tècnics acompanyants el coach Santi Cuesta i el pitching coach Alberto Magallón i als 14 jugadors, doncs sense ells no haguès estat possible viure tanta emoció a la distancia.

El proper any i tornarem i por això s’ha de omcençar a treballar des d’avui per seguir augmentant el nivell i fent que el somni cada vegada sigui més aprop.

En els propers dies confirmarem la programació d’un viatge a un campus amb exjugadors de Major League Baseball que s’organitza a l’illa de Sardenya i en el que la Federació Catalana hi està treballant per poder assistir-hi.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?