CBS GAVÀ

La Selecció Catalana Senior League Sub-17 Sotscampiona d'Europa-Àfrica

La Selecció Catalana Senior League Sub-17 Sotscampiona d'Europa-Àfrica

L’Emília-Romanya va rellevar Catalunya com a campiona d’Europa-Àfrica en batre-la per la mínima (4-3) en la final de Novara

La selecció catalana masculina de beisbol sub-17 no va poder repetir la gesta de l’any passat, malgrat quedar-se a un pas d’aconseguir-ho. O millor dit: a només dues carreres. La derrota per la mínima (4-3) en la final de Novara va fer que l’Emília-Romanya rellevi Catalunya en el palmarès del títol continental (Europa-Àfrica) de la categoria Senior League. Per tant, serà la regió italiana la que participarà en les World Series dels Estats Units d’aquest 2017 a Easley a l’estat de North Carolina. Tot i això, la trajectòria dels homes de Marc Carrillo en la competició piemontesa va mantenir tots els estàndards de brillantor de l’any 2016, amb la qual cosa ha quedat plenament ratificat el futur esplendorós del beisbol català.

Trajectòria immaculada
Catalunya va arribar invicta al partit decisiu -de la mateixa manera que l’Emília-Romanya-, després de superar amb contundència els representants de la Gran Bretanya (14-1) i dels Països Baixos (7-0) en la fase de grups. En les semifinals, el triomf contra Moràvia del Sud va ser per una única carrera (2-1), després que els de Carrillo sabessin administrar tot l’avantatge acumulat abans de la cinquena entrada. En aquest enfrontament, va destacar de manera especial el rendiment al monticle de Frank Hernández, tancat per Àlex Tome.

Final de poder a poder
La final va estar marcada per l’inici ambiciós de tots dos equips, ja que Catalunya es va avançar 2-0 (Omar Hernández i Guillem Maled) en el seu primer torn al bat. L’Emília-Romanya, però, va ser capaç de replicar en la mateixa primera entrada. A partir d’aquí, el duel va estar molt més marcat pel control, amb la mala sort que el 3-2 de Pol Rodríguez no només va ser igualat en la quarta entrada, sinó també superat amb una carrera addicional. Malgrat els esforços per reverir la situació, la remuntada ja no va ser possible. El desencís inicial va ser evident però, amb el temps, l’experiència acumulada acabarà sent un tresor.

Des d’aquestes linies volem felicitar a l’equip, que ens ha fet somniar una vegada més, duent el nom de Catalunya el més lluny possible. Ells son, Eric Asensio, Marc Civit, Frank Hernández, Alex Tomé, Yohar Castillo, Miguel Angel Muñoz, Omar Hernández, Guillem Maled, Jaime Amador, Alex Rodríguez, Dany Garcia, Rafael Blanca, Joan Bordanoba, Pol Rodríguez, Jordi Sánchez i Eric Ballesteros. També, felicitar a l’Staff tècnic Marc Carrillo, Marc Juaneda, José Romero i Eric Segura, per la gran tasca tècnica.

Els elogis per part de l’organització local de Novara, dels membres de Little League i MLB de la feina feta tant dins com fora del camp van esdevenir moments importants per a una Federació modesta com la nostra. Se’ns dubte, aquestes generacions han marcat el camí i posat el llistó molt alt, a tots ells gràcies per fer-ho possible.

A tots ells i a les famílies i amics que no van parar de donar suport per xarxes i alguns acompanyant a l’equip a terres italianes, moltes gràcies… tornarem!

Resultats Europa-Àfrica Tournament a Novara

Noticia web Federació Italiana

 

(Nota de premsa: Proseleccions Catalanes)Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?