CBS GAVÀ

La Selecció Espanyola Sub-18 subcampions d’Europa

La Selecció Espanyola Sub-18 subcampions d’Europa

La Selecció Espanyola de la categoria Sub-18, amb una forta presència catalana, es va proclamar subcampiona d’Europa aquest passat diumenge 15 de juliol després de perdre la final contra els Països Baixos. Després de firmar un inici de campionat excel·lent, en el que no van perdre cap partit, els jugadors de Riera no van ser capaços de vèncer a la vigent campiona a la final, que es va imposar per 6 a 3.

Dels 20 jugadors que van participar en el campionat, 13 eren jugadors formats a Catalunya, encara que actualment estiguin jugant fora, a més de dos tècnics també catalans. Concretament, els clubs amb més representació va ser el CB Viladecans, amb 5 jugadors (Frank Hernández, Omar Hernández, Eric Ballesteros, Yan Carlos Cepero i Octavio Aulet) i un tècnic (Edgar Hernández), seguit del CB Barcelona, amb 4 jugadors (Rafa Blanca, Pol Rodríguez, Alex Tomé i Justin Luna) i un tècnic (José Luis Riera), i el CBS Sant Boi, amb 2 jugadors (Edgar Rodríguez i Eric Asensio). A més de tots ells, a la llista de catalans hem de sumar dos jugadors més, Jostin Castillo, format al CB Barcelona i que actualment està a l’acadèmia de Regensburg, i Alejandro Martín, format al CBS Sant Boi i que està jugant a The Sagemont School als EUA. La resta de jugadors de la selecció provenien, principalment, d’equips com l’Antorcha, l’Irabia o els Brewers de Madrid.

A part de la forta presència catalana en els números totals de l’equip, la presència al camp també va ser molt contundent. La majoria dels nostres jugadors van ser titulars en quasi tots els partits pel que fa a la defensa, mentre que en el monticle, tots els partits excepte un van començar amb un llançador català a la goma. A títols personals, el jugador català que més va destacar va ser Frank Hernández, que va rebre el premi com a millor batejador del torneig, on va assolir un average de bateig de .813, amb 13 hits de 16 torns al bat, i on també va quallar una molt bona actuació al monticle, amb una ERA de 0.90 en 10 entrades llançades. Gràcies a aquest subcampionat, la Selecció Espanyola té una plaça reservada pel mundial del 2019 a Corea.

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?