CBS GAVÀ

La XXIX edició del Torneig de Gavà, tot un èxit

La XXIX edició del Torneig de Gavà, tot un èxit

El ja tradicional Torneig Vila de Gavà està prop de complir trenta anys. Enguany, s’ha celebrat la 29a edició, que ha tingut lloc entre els dies 29 de juny i 1 de juliol. Com ja ve passant des de fa uns anys, en aquesta edició s’ha comptat amb dues categories, la de Sub-11 i la de Sub-15, amb la participació de sis equips en la categoria petita i nou en la més gran.

En la categoria de Sub-11, que enguany acollia només un equip estranger, s’organitzava en format de lligueta i d’un tots contra tots. Enguany, els equips participants eren el CB Viladecans, el CBS Sant Boi, el BC Manresa, els Santboians, els Pitcher’s de Pineuilh (França) i els amfitrions, el CBS Gavà. En aquesta categoria es van jugar un total de 15 partits repartits entre els 3 dies que durava el torneig, i l’equip més destacat van ser els Pitcher’s de França, que al final de la segona jornada encara no havien perdut cap partit. Per darrere seu, i a pocs partits de diferència, es trobaven el Sant Boi i el Gavà. Finalment, malgrat ser format de lligueta, el campió va quedar clar. La bona ratxa que portaven els forasters no va cessar a l’última jornada, i van acabar el campionat invictes. La classificació final va ser la següent: Pitcher’s de Pineuilh, CBS Sant Boi, CBS Gavà, CB Viladecans, CBS Santboians i, finalment, el BC Drac’s de Manresa. Pel que fa als premis individuals, el millor batejador del torneig va ser Wyatt Messy i el millor jugador Maxence Clemente, ambdós dels Pitcher’s.

Pel que fa a la categoria de Sub-15, en aquesta edició es comptava amb la presència de més estrangers que en la categoria petita, amb un total de tres equips, dos francesos i un britànic. El total d’equips pujava a 9, on podíem trobar el CBS Sant Boi, el CB Viladecans, l’Hèrcules, el CBS Barcino, el BC Manresa, el CBS Gavà i els tres estrangers, els Pitcher’s de Pineuilh, els Angels de Perigueux i els Spitfires de Londres. En aquesta categoria es van jugar un total de 22 partits repartits en els tres dies de competició. Pel que fa a resultats, els equips que més forts es van mostrar durant el torneig van ser els Spitfires, els Angels, l’Hèrcules i el Viladecans, que es van acabar repartint les quatre primeres posicions. Finalment, ja el diumenge, la final la van conformar el CB Viladecans i els Spritfires, partit que va resultar ser una final com toca. El partit es va acabar resolent a l’última entrada per una sola carrera, en aquesta ocasió a favor del CB Viladecans, que es va endur el partit per un ajustat 11 a 10. La classificació final va ser la següent: CB Viladecans, London Spitfires, Perigueux Angels, l’Hèrcules, BC Manresa Drac’s, Pineuilh Pitcher’s, CBS Gavà, CBS Sant Boi, i, tancant la classificació, el CBS Barcino. El millor batejador de la categoria va ser Tim Chauffournier, dels Pitcher’s; el millor llançador Dylan Baxter, dels Spitfires; i el millor jugador Pau Valls, del Viladecans.

Amb aquests resultats es dona per conclosa la 29a edició del Torneig de Gavà, ja tota una tradició, que ha vist com, any rere any, el torneig segueix creixent i agafa més i millor fama, tant a Catalunya, com de portes enfora. L’any que ve el torneig ja s’apuntarà una data important, l’aniversari dels 30 anys del torneig, ja totalment consolidat al beisbol català.

 

36501985_2135658046723270_5584422181699321856_nTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?