CBS GAVÀ

Les lligues catalanes arriben al seu equador

Els campionats de Catalunya han arribat a l’equador en la majoria de les categories.

Sènior 1ª Divisió Beisbol: La màxima categoria de beisbol, el Sènior 1ª Divisió  viu un intens campionat amb una lluita interessant per poder arribar als playoff final, el CB Barcelona es el líder invicte amb 5 guanyats i un perdut, el segueixen, empatat a un sol partit Manresa, Barcino i Hèrcules amb 4 i 2 cadascú. Els dos primers classificats seran els representants del Grup Nordest a la fase final de la Lliga Nacional. El líder de bateig de la categoria es Fèlix Cano Jr. del Viladecans Old Stars, amb 520 AVG i el llançador amb millor promig es el manager/jugador de l’Hèrcules L’Hospitalet Frank Salas amb 0.92 ERA en 19,2 entrades.

Estadístiques: http://www.fcbs.cat/campionat/2021/b_divisio1/res.php

Sènior 2ª Divisió: Sorprenent participació de l’equip Wolves Red que ha guanyat els 5 partits disputats fins al moment, el segueix d’aprop el Barcelona que tampoc coneix la derrota i està amb 4 victòries. L’Hèrcules el tercer classificat i es preveu una bona lluita entre els tres equips. El debut de Wolves al camp de la Laboral de Tarragona ha estat una de les noticies de la categoria.

Resultats: http://www.fcbs.cat/campionat/2021/b_divisio2/res.php

Open Softbol: El Viladecans segueix intractable i compta ja amb 7 victòries i 1 derrota. Si les viladecanenques tractaran de no perdre el liderat i el Barcelona i el Sant Boi lluitaran en les properes jornades d’aconseguir el segon lloc que permetrà l’avantatge de ser homeclub a l’encreuament abans dels Playoff final. Paula Avila del Viladecans es la millor batejadora amb 467 AVG, pel que fa a les llançadores Julia Sebastián també del Viladecans amb 1.45 ERA en 18,2 entrades i un rècord de 3 guanyats i 0 perduts.

Estadistiques: http://www.fcbs.cat/campionat/2021/s_open/res.php

Sub-18 Beisbol: El Barcelona segueix líder amb 5 victòries, el segueix el Viladecans que en té 4. Els dos equips acompanyats del Sant Boi seran els representants en el Campionat d’Espanya de la categoria. Lluis Badenas del Barcelona es el líder de bateig amb 636 AVG i el líder en l’apartat dels llançadors es Jan Soriano també del Barcelona amb 2.11 ERA i 21.1 entrades llançades.

Estadistiques: http://www.fcbs.cat/campionat/2021/b_sub18/res.php

Sub-16 Softbol: El Viladecans es manté com a líder sense derrotes i 6 victòries, lluny queden els perseguidors. La batejadora líder de la categoria es Lucía Parrón del Viladecans amb 700 AVG i la llançadora, també del club viladecanenc es Neida de Haro amb 2.18 ERA en 11 entrades i un rècord de 4 partits guanyats i sense derrotes.

Estadístiques http://www.fcbs.cat/campionat/2021/s_sub16/res.php

Sub-16 Beisbol: El Barcelona es l’equip fort i es manté sense conèixer la derrota i amb 6 victòries, el segueix el Viladecans amb 5 i 2. Rafa López del Sant Boi es el líder a la ofensiva amb 800 AVG, pel que fa a l’apartat de llançadors el líder es Juan Salazar amb 0.48 ERA en 14,2 entrades i 3 partits guanyats, sense conèixer la derrota.

Estadístiques: http://www.fcbs.cat/campionat/2021/b_sub16/res.php

Sub-14 Beisbol: El Viladecans  amb 6 victòries i 1 derrota es el líder de la categoria, el segueixen Barcelona i Sant Boi amb 4 i 2. El jugador de l’Hercules Darwin Duran es el líder a la ofensiva amb 833 AVG, el llançador que encapçala la categoria es Lluc Mazón del Viladecans que en 11 entrades té una ERA de 0.00 amb 2 guanyats i 0 perduts.

Estadístiques: http://www.fcbs.cat/campionat/2021/b_sub14/res.php

Rookie Beisbol: Partit aquest cap de setman entre Drac’s de Manresa i Vic amb victòria de 16 a 17 pels del bages. El VicBat segueix com a líder amb dues victòries i 1 derrota.

 

Sub-12 Beisbol: El Barcelona es el líder de la categoria amb 5 victòries i sense encara conèixer la categoria, mostrant-se intractable. Hèrcules i Sant Boi tenen 3 guanyats i 2 perduts, Viladecans en té 2 i 3 i Gavà 2 i 4, tanca la classificació el Manresa que encara no coneix la victòria.

Resultats: http://www.fcbs.cat/campionat/2021/b_sub12/res.php

 

Masters Softbol: El Barcelona lidera la categoria amb 9 guanyats i 1 perdut, el segueix el Viladecans Bulldogs amb 7 i 1. La lliga està molt apretada en la taula mitja amb set equips que tenen possibilitats de classificar a la zona alta. Queden despenjats el Viladecans “Chuchos” i l’Hèrcules Black que encara no coneixen la victòria. Frank Salas de l’Hèrcules es el batejador més destacat amb 714 AVG i el llançador dels Bulldogs de Viladecans Eddy Mendoza es el lider amb 0.00 ERA en 13,2 entrades i 3 partits guanyats.

Estadístiques: http://www.fcbs.cat/campionat/2021/s_masters/cla.php

 

Slowpitch: El Manresa es el líder de la categoria amb 4 partits guanyats i encara sense conèixer la derrota. Un total de 3 partits empatats marquen la diferència a la classificació que situa al Fusion de l’Hèrcules en segon lloc.

Resultats: http://www.fcbs.cat/campionat/2021/s_slow/res.phpTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?