CBS GAVÀ

Les Santboianes es proclamen campiones de Sub-16

Les Santboianes es proclamen campiones de Sub-16

El primer títol d’aquesta Copa Catalunya de la modalitat de Softbol s’ha quedat a la ciutat de Sant Boi. Després d’una intensa lligueta, dominada pràcticament en la seva totalitat pels dos equips presentats pel CBS Sant Boi, han estat les Santboianes les que han aconseguit finalment el campionat.

Un total de 4 equips, el CBS Sant Boi, el CBS Santboianes, el CB Viladecans i el CBS Hèrcules d’Hospitalet, han disputat 15 partits al llarg de les nou setmanes que ha durat la Copa Catalunya. Durant la fase de lligueta, on tots els equips es van enfrontar entre ells fins a dues vegades, l’equip que es va posicionar més fort va ser el CBS Sant Boi, ja que dels 6 partits que es jugaven en aquesta fase, només en va perdre un, a mans de les seves companyes de club. Per darrere seu, les Santboianes tampoc es quedaven enrere, ja que van firmar un registre de 4 victòries i tan sols 2 derrotes, una contra les líders i l’altre contra el CB Viladecans, que va firmar la tercera posició amb 3 victòries i 3 derrotes. Tancant la classificació trobàvem l’Hèrcules l’Hospitalet, que no va conèixer la victòria durant la fase de lligueta.

Com en totes les fases finals, els equips van tornar-se a enfrontar en les semifinals. Concretament, el primer classificat va rebre al quart, mentre que el segon rebia al tercer a la classificació. Seguint aquest ordre, les jugadores del Sant Boi van jugar contra les de l’Hèrcules, a les que van vèncer per 15 carreres a 3. A l’altre semifinal, les Santboianes van rebre al CB Viladecans, en la lluita per la plaça a la final, on ja les esperava el CBS Sant Boi. El resultat final va ser de 13 carreres a 7 a favor de les locals, deixant així el títol assegurat pel club de la ciutat de Sant Boi, a falta de saber quin dels dos equips se l’adjudicava.

La final, que es va jugar a continuació de la segona semifinal, va començar amb un avantatge per part de les Santboianes, que es van posar al davant amb un home run dins del camp a la primera entrada i ja no van deixar anar aquest avantatge. Durant tot el partit, les jugadores del CBS Santboianes van anar per davant al marcador, fins a arribar a una diferència de 5 carreres a 0, que va acabar sent el resultat final a favor de les Santboianes, que es proclamaven campiones de la Copa Catalunya per davant de les seves companyes de club. Per segon any consecutiu, el títol de la copa recau en les Santboianes, ja que l’any passat també van aconseguir batre al CBS Sant Boi a la final, en aquella ocasió per la mínima. Amb aquest títol, el CBS Sant Boi acumula el segon trofeu en aquesta Copa Catalunya, que se suma al que van aconseguir els jugadors de l’equip Sub-18 de beisbol el cap de setmana passat.

Resultats i estadístiques de la Copa Catalunya 2017:

http://www.fcbs.cat/campionat/2017/s_sub16_copa/res.phpTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?