CBS GAVÀ

Les Seleccions Catalanes Little i Junior League a l’Estatal Sub-12 i Sub-15

Les Seleccions Catalanes Little i Junior League a l’Estatal Sub-12 i Sub-15

Les seleccions Little i Junior League de Catalunya , participaran a l’estatal Sub-12 i Sub-15, respectivament, que es disputa des de dijous 19 i fins diumenge 22 a Gijón i Oviedo (Astúries). Aquests campionats seran classificatoris pel Campionat d’Europa-Àfrica.

Catalunya es presenta amb el cartell de favorita, en la categoria Sub-12 desprès de vèncer en els últims set anys en aquesta, per tant, té la oportunitat de repetir la seva participació al Ct. d’Europa.Africa Little League i lliutar pel títol de campiona d’Europa-Àfrica, que es va aconseguir el passat any 2018, on la selecció va participar a les World Series a Williamsport, per fer-ho disputarà el Ct. d’Espanya davant la Astúries, la Comunitat Valenciana i la Comunitat Foral de Navarra.

Per la seva part la selecció Junior League, participarà per tercer cop en el Campionat d’Espanya, on les dos darreres edicions s’han alçat campions. Enquadrats en distribució de grups Canaries, C. Valenciana, R. de Múrcia i Catalunya, en el grup A està Asturies, C.F. de Navara i C. de Madrid.

 

Molta sort a tots/es!

 

 

 

 

 

 

 

 

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?