CBS GAVÀ

Les Seleccions Catalanes Sub13 i Sub15 revaliden títol de Campions d’Espanya

Les Seleccions Catalanes Sub13 i Sub15, alcen el títol de Campions d’Espanya per 7è i 2n cop consecutiu en les respectives categories.

En la categoria Sub13, l’equip dirigit per Rubén Fente, arribava a la final de diumenge de Viladecans, amb els tres partits guanyats de tres partits disputats.

En tots tres partits es va viure un bon nivell de beisbol, on els representants de la C. Madrid, C. F. de Navarra i Canaries, van disputar partits de gran nivell.

La final de diumenge arrencava amb una gran igualtat, desprès de que Catalunya aconseguís la victoria anteriorment contra Canaries, per un ajustat marcador de 11-10. A les 11:00 hores donava inici una gran partit final, on la novena catalana aconseguía la victoria ajustada per 9-8, per alçar-se així Campions d’Espanya Sub13 de Seleccions Autonómiques.

El jugador més destacat de la Selecció Catalana va ser Néstor Sola, jugador que va aconseguir 4 homeruns en 4 partits, i va ser el llançador guanyador de la final.

En la categoria Sub15, l’equip dirigit per Marc Carrillo, arribava a la final amb 3 victòries i 1 derrota, desprès de vèncer a Aragó, C. Madrid i C. F. de Navarra, i perdre en l’últim partit de classificació davant de la C. Valenciana.

La final, es disputaria el diumenge a les 11:30 hores, on la Selecció Catalana arribava amb els seus millors llançadors disponibles, igual que la Selecció de Navarra. La final es va decidir gràcies a l’encertada ofensiva del combinat català, que va aconseguir 11 carreres en les dues primeres entrades, amb un total de 12 hits en el partit. El resultat final va ser de 17-6 per Catalunya, i així aconseguint la victòria.

Els jugadors més destacats del torneig van ser Michael Lara, com a millor batejador, de la Selecció Navarra, i Jordi Moreno, com a millor llançador, i Toni Cortes com a MVP del torneig, de la secció catalana.

 

Final CE Sub13 Beisbol

 

Final CE Sub15 BeisbolTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?