CBS GAVÀ

L’Hèrcules L’H Black arrasa al Softbol Sènior Masters

L’Hèrcules L’H Black arrasa al Softbol Sènior Masters

La primera edició de Senior Masters del Campionat de Catalunya ha arribat a la seva fi, i n’ha sortit un dominador clar, l’Hèrcules Black. Enguany, a la Lliga Catalana s’han creat dues lligues una d’Slowpitch i una de Softbol Sènior, la que porta aquest mateix nom, on hi ha participat 5 equips i la de Masters, on n’hi ha participat 5 més, concretament tres de l’Hèrcules, el Black, el White i els Fusion, el CBS Barcino i els Chuchos de Viladecans.

Al llarg dels 12 partits que s’han disputat en aquesta nova modalitat, l’Hèrcules Black no ha donat el seu braç a tòrcer. Malgrat que a la quarta jornada l’equip negre de l’Hèrcules va cedir contra els seus companys del White, el Black no ha afluixat la marxa en cap altre moment. Dels 12 partits, només han perdut en aquesta ocasió, deixant un registre quasi perfecte d’11 victòries i una sola derrota. La diferència entre el primer i el segon, en canvi, ha estat superior. A la segona plaça de la fase regular ja hi trobem l’Hèrcules White i el Barcino, ambdós amb 7 partits guanyats i 5 de perduts. Ja a la part baixa de la taula, l’Hèrcules Jinchos ha acumulat 5 victòries i 7 derrotes i els Chuchos no han guanyat cap partit dels 12 que han jugat. Malgrat el clar domini que s’ha vist de l’Hèrcules Black al llarg de la lliga, molts dels partits que ha guanyat ha estat per la diferència mínima.

Però la fase regular de la lliga no ho significa tot, ja que per proclamar-se campió, el Black havia de passar a la final i guanyar-la. I així ho va fer, sense cap problema. El play off de la categoria va enfrontar al Black contra els seus compatriotes, els Jichos, mentre que el White va rebre al Barcino a casa. El primer partit va decantar-se cap a la banda dels líders de la fase regular, que van batre als Jichos per 6 carreres a 2. En l’altre partit, que sobre el paper pintava més ajustat, el Barcino va evitar una final entre dos equips de l’Hèrcules guanyant al White per 11 a 6. Per tant, la final va quedar definida com un partit entre el Barcino i el Black. Com ja havia passat 3 vegades més a la lliga, el Black no va tenir problema per desfer-se del Barcino, a qui li va etzibar un 7 a 0 en una final a partit únic.

Així, l’Hèrcules Black d’Hospitalet es va proclamar campió de la primera edició dels Senior Mastersdel Campionat de Catalunya. L’any passat, tant en la lliga com en la copa, el Black ja va deixar clar que era l’equip més fort de Catalunya en la categoria d’Slowpitch, fet que ha refermat enguany en la nova categoria de Masters.

hlhTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?