CBS GAVÀ

L’Open de Softbol el guanya el Projecte Softball Gavanenc

L’Open de Softbol el guanya el Projecte Softball Gavanenc

El primer títol per al Projecte Softball Gavanenc arriba de mans de les jugadores de la categoria Open Softbol, que han aconseguit la victòria a la final contra tot pronòstic i a última hora. Al llarg de la temporada regular, el Projecte va aconseguir un rècord regular, amb 3 victòries i 5 derrotes, mentre que per davant seu tenia al CB Viladecans amb 6 victòries i 2 derrotes, i el CBS Sant Boi, amb 7 i 1. Malgrat això, el Projecte va aconseguir arribar a la final i derrotar al líder, guanyant així el títol. A la part més baixa de la taula, per darrere del campió, van quedar també l’Hèrcules i el CB Barcelona.

Durant la temporada regular, el dominador clar va ser el CBS Sant Boi, que només va ser derrotat una vegada pel Projecte. El Sant Boi, com a líder, va obtenir la plaça directa al Play Off, a falta del rival amb el qual es disputaria el títol. Als encreuaments finals, el Viladecans va desfer-se el Barcelona, mentre que el Projecte va superar a l’Hèrcules. A la semifinal van veure’s les cares el Viladecans i el Projecte i, per contra del que havia passat al llarg de la temporada regular, el Viladecans va caure derrotat per 6 a 4 carreres. Amb aquesta victòria, el Projecte va veure’s a la final, on les esperava el CBS Sant Boi, que només havia tastat la derrota una vegada al llarg de la lliga. Malgrat això, la tònica va ser dominant per part de l’equip gavanenc, que va batre al Sant Boi per 4 a 2 carreres el primer partit i 4 a 5 el segon, guanyant així, contra tot pronòstic, el títol de campiones de Catalunya de la categoria d’Open de Softbol.

Amb aquests resultats acaba, també, la Lliga Catalana de Softbol, amb un balanç favorable al CBS Sant Boi, que ha acumulat 2 títols: el de la categoria Sub-16 i el campionat de Catalunya de Divisió d’Honor. Per darrere seu, el Projecte de Softbol, amb el títol de l’Open i l’Hèrcules amb el de Slowpitch, han acumulat un títol cadascú.Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?