CBS GAVÀ

Manifest del món del esport per l’eliminació de la violència envers les dones

Manifest del món del esport per l’eliminació de la violència envers les dones

Us fem a mans del Manifest del món de l’Esport, elaborat pel Consell Català de l’Esport amb motiu del Dia Mundial de per a l’eliminació de la violència envers les dones (25 novembre) i el seu document d’adhesió, que forma part dels plans d’actuació del “Programa Dones i Esports 2014-2016”.

Us agrairíem fer-ne difusió al màxim d’entitats esportives del vostre entorn per que facin la lectura pública d’aquest Manifest del món de l’Esport en vers la violència contra les donesper tota Catalunya durant la setmana del 22 al 30 de novembre en activitats esportivesd’àmbit escolar, federat o universitari, de competició o de lleure. La pretensió es que sigui  una persona d’especial significació, vinculada en l’esport en qüestió, a l’entitat o al territori rellevant, la persona encarregada de llegir el Manifest.

Les entitats i/o persones encarregades de llegir el manifest, cal que facin arribar a l’adreça electrònica del consell de l’esport (esports_barcelona.presidencia@gencat.cat) el més aviat possible, el document d’adhesió degudament omplert.

Manifest

Document d’adhesióTranslate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?