CBS GAVÀ

Manresa acull l’All Star de beisbol 2018

Manresa acull l’All Star de beisbol 2018

Els millors jugadors de les categories de Sub-14, Sub-16 i de Sènior es van congregar aquest passat diumenge 3 de Juny a la Ciutat del Beisbol i el Softbol Català per disputar els partits d’All Star. En aquests ja tradicionals partits, els millors jugadors de totes les categories s’agrupen en dos equips (l’All Star Black i l’All Star Red) per discutir-se el premi al millor combinat. Enguany, com ja va passar l’any passat, la ciutat amb el títol de ser la Ciutat del Beisbol i el Softbol Català va ser l’amfitriona, en aquest cas, Manresa.

La jornada va començar a les 10 del matí amb l’enfrontament entre els combinats de la categoria Sub-14. Al llarg de tot el partit, un dels equips es va mostrar com a clar dominador de l’enfrontament. L’All Star Red, amb José Miguel Guerra al capdavant, va ser capaç d’imposar-se per un clar 11 a 3 al combinat Black, dirigit per Vito Abattista. Pel que fa al millor jugador del partit, el títol va recaure en Sergi Romero, del CB Viladecans, gràcies, en gran part, al Grand Slam que va propulsar el seu equip cap a la victòria.

El segon partit de la jornada, ja a les 12 del migdia, recollia els millors jugadors de la categoria Sub-16. En aquesta ocasió, el marcador va quedar més ajustat, ja que entre els dos equips només hi va haver una diferència de 3 carreres. Al final del partit va ser l’All Star Red, amb Pedro González al capdavant, qui es va imposar al Black de Frank Salas, per un ajustat 6 a 3. Com a millor jugador del partit es va coronar Kevin Tejada, qui va ser el receptor del seu conjunt durant tot el partit i va col·laborar en l’ofensiva amb un Home Run pel centre del camp i un doble en només tres torns al bat.

Després dels dos primers partits de la jornada li tocava el torn al Home Run Derby de totes les categories, que va començar a les 2 de la tarda. Els primers a competir van ser els més petits. A la final van arribar Danielson López, de l’Hèrcules d’Hospitalet, i Mario Herrera, del Sant Boi, que es va acabar imposant. Pel que fa a la categoria mitjana, va ser la més ajustada de totes. Van caldre tres rondes extres per definir qui era el vencedor de la categoria, que se la disputaven Ángel Díaz, del Sant Boi, i R. Jasier Rodríguez, del Viladecans. Finalment, el títol va tornar a anar cap a Sant Boi, de les mans d’Àngel Díaz. I, per acabar, la categoria sènior, on la competència també va ser molt alta. A la final van arribar Jonathan Peñalo, de l’Hèrcules; Fèlix Cano, del Viladecans; i Rainier Torres, del Barcelona. Després de més d’una ronda extra, el premi se’l va endur el representant d’Hospitalet.

Lamentablement, per culpa de la pluja, no es va poder disputar el partit que tancava la jornada, l’All Star de la categoria Sènior, que es va haver d’anul·lar només començar. Malgrat això, la pluja no va impedir que durant tot el primer diumenge del mes de Juny es pogués veure a la Ciutat del Beisbol i el Softbol Català el millor beisbol de les mans dels millors jugadors de cada categoria en els dos partits i el Home Run Derby corresponent a l’All Star de l’any 2018.

Àlbums de fotos de Joan Massana i Joan Soriano:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2088330308051917.1073741862.1709097995975152&type=1&l=3d2b93eba1

https://joansoriano.myportfolio.com/all-star-sub14-sub16

 

34444447_2088333398051608_1159357530279772160_n

 Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?