CBS GAVÀ

Marc Carrillo, manager de la Selecció Catalana Junior League

Marc Carrillo, manager de la Selecció Catalana Junior League

18485352_10211917779487205_5337588568396018476_nEntrevista a Marc Carrillo, manager de la selecció catalana Junior League, selecció que per primer any participarà al Campionat d’Espanya del proper 9 al 12 de Maig a Catalunya, amb la ilusió de conseguir el primer títol en aquesta edat i disputar el Campionat d’Europa-Àfrica a la ciutat de Kutno.

 

 

  1. Primer any com a manager Junior League, desprès de dos any amb la Senior League. Que significa per tu seguir treballant amb la selecció catalana?

És un honor molt gran, una gran responsabilitat, i un gran repte personal que tinc moltes ganes d’afrontar.

 

  1. Quins objectius et marques per aquest 2019?

El primer objectiu com a Manager de la Selecció Junior League és el de confeccionar un equip el més competitiu possible, amb els jugadors catalans més tècnicament preparats i amb valors per defensar la ‘casaca’ de Catalunya, el següent objectiu serà vèncer el Campionat d’Espanya Sub15 on segur no serà fàcil, ja que sabem que hi han altres comunitats que vindran ben preparades.

 

  1. Quin serà l’staff tècnic de la selecció i que aportarà cadascun d’ells a l’equip?

Albert Magallón, serà el Pitching Coach de l’equip, una excel·lent persona i especialista amb el funcionament de la dinàmica dels pitchers en Torneigs per concentració com els que afrontarem.

José “Pepe” Romero, fisio excel·lent, amb un gran tracte i proper a tots els jugadors, gran feina feta amb la CBA i molta experiencia en el món de l’esport, sens dubte un fisio de futur.

 

  1. Que està significant Little League entre els joves jugadors catalans?

No descobreixo res si dic que el programa Little League està donant moltes satisfaccions als nostres jugadors, hem tingut la gran sort de poder jugar dos World Series des els 6 anys que Catalunya està dins d’aquest programa i això ha comportat una gran motivació per tots els federats del nostre esport i també per els nostres tècnics.

Avui en dia, és l’única manera que els nostres jugadors de base puguin participar en competicions oficials internacionals, ja que fins a la categoria Sub18 la Fed. Espanyola no participa en el Campionat d’Europa cada dos anys.

 

Moltes gràcies Marc i molta sort aquesta temporada!

Aprofito per donar les gràcies a la FCBS per confiar-me la responsabilitat de ser el manager de la Sel. Catalana Junior League.

Visca Catalunya!Translate »
Open chat
Hola, ¿en qué puedo ayudarte?